W
waslniistanbul
Yeni Üye
- 3 Ara 2023
- 1
- 38
Çok teşekkür ederim
konunun 1.mesajı okuyun sizden istenilen bilgileri buraya ekleyinÇok teşekkür ederim
çok teşekkürler çalıştı.mb82 kurtarma yazılımı verildi.
Yazılımı sunucuya yukledikten sonra size bilgi veririm. Konuyu takipte kalınMerhabalar,
Toshiba 32"TV '32LL3B63DT'
Sanıyorum ki elektrik kesintisi kaynaklı olarak TV çalışmamaya başladı. Normalde kapalı iken kırmızı renkli standby ışığı yanar.
Kumanda ile ON yapınca ışık yeşil yanıp sönmeye başlar ve tamamen açılınca da sürekli yeşil yanar.
Şu anda fiş takılınca direkt yeşil ışık yanıyor ve ışığın yarısı sarı tonlu gibi garip ve kumanda vs. hiçbir şekilde müdahale edilemiyor.
Benim yapabileceğim yazılımsal veya donanımsal bir şey var mıdır? Elektrik kesintisini düşününce ilk aklıma gelen güç ünitesi oldu ama emin olamıyorum.
Güç Ünitesi : VESTEL 17IPS62
Anakart: VESTEL 17MB211S
![]()
![]()
Sanırım tvyi sökmüşsün ,keşke beslemenin de fotosunu atsaydın,belki daha iyi olurdu gibime geliyorMerhabalar,
Toshiba 32"TV '32LL3B63DT'
Sanıyorum ki elektrik kesintisi kaynaklı olarak TV çalışmamaya başladı. Normalde kapalı iken kırmızı renkli standby ışığı yanar.
Kumanda ile ON yapınca ışık yeşil yanıp sönmeye başlar ve tamamen açılınca da sürekli yeşil yanar.
Şu anda fiş takılınca direkt yeşil ışık yanıyor ve ışığın yarısı sarı tonlu gibi garip ve kumanda vs. hiçbir şekilde müdahale edilemiyor.
Benim yapabileceğim yazılımsal veya donanımsal bir şey var mıdır? Elektrik kesintisini düşününce ilk aklıma gelen güç ünitesi oldu ama emin olamıyorum.
Güç Ünitesi : VESTEL 17IPS62
Anakart: VESTEL 17MB211S
![]()
![]()
Sanırım tvyi sökmüşsün ,keşke beslemenin de fotosunu atsaydın,belki daha iyi olurdu gibime geliyor
Merhaba
Elimizde vestel 50fd7300 tv mevcut. içersinde 17mb110s kart var fakat standby ışığı sabit, tv tepki vermiyor arızalı olduğunu düşünüyorum. Elimizde boşta 17mb110 kart var onu taktığım zaman cihaz açılıyor ledler yanıyor stand by ışı 5-6 kere yanıp sönüyor, ekrana hiç bir yazı gelmiyor. Eğer mevcutsa 17mb110 ve 17mb110s için kurtama yazılımı alabilirmiyim.
Merhaba bu modellerde genelde panel
Merhaba bu modellerde genelde panel arızasıda çıkabiliyor. Denemek amacı ile 17MB110S 25q... elimde rom mevcut. Dışardan söküp programlayabilirseniz seve seve yardımcı olmak isterim. Bendeki modelde 40FD7300 cihazın romu panel uymayacaktır, paneli hatırlamıyorum. Kolay Gelsin.Merhaba
Elimizde vestel 50fd7300 tv mevcut. içersinde 17mb110s kart var fakat standby ışığı sabit, tv tepki vermiyor arızalı olduğunu düşünüyorum. Elimizde boşta 17mb110 kart var onu taktığım zaman cihaz açılıyor ledler yanıyor stand by ışı 5-6 kere yanıp sönüyor, ekrana hiç bir yazı gelmiyor. Eğer mevcutsa 17mb110 ve 17mb110s için kurtama yazılımı alabilirmiyim.
![]()
Merhaba bu modellerde genelde panel arızasıda çıkabiliyor. Denemek amacı ile 17MB110S 25q... elimde rom mevcut. Dışardan söküp programlayabilirseniz seve seve yardımcı olmak isterim. Bendeki modelde 40FD7300 cihazın romu panel uymayacaktır, paneli hatırlamıyorum. Kolay Gelsin.
Merhaba
![]()
Merhaba bu modellerde genelde panel arızasıda çıkabiliyor. Denemek amacı ile 17MB110S 25q... elimde rom mevcut. Dışardan söküp programlayabilirseniz seve seve yardımcı olmak isterim. Bendeki modelde 40FD7300 cihazın romu panel uymayacaktır, paneli hatırlamıyorum. Kolay Gelsin.
linkte bir sürü mb230 yazılımı var fakat hangisi sizin cihaza uyacak.?hi level mb 230 için yazılım alabilirmiyim çok donma var
yazılımlar inmiyor indir dediğimizde hata veriyor linkler bozuk denedim hiç biri inmiyorlinkte bir sürü mb230 yazılımı var fakat hangisi sizin cihaza uyacak.?
verdiği uyarıya tıklayıp açılan sayfayı okudunuz mu.?yazılımlar inmiyor indir dediğimizde hata veriyor linkler bozuk denedim hiç biri inmiyor