Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

İlginize çok teşekkürler. Yazılımı indirip denedim fakat TV hiçbir şekilde sinyal almadı. Sanırım servis yolu göründü :)

Tekrardan teşekkürler.
başka flash bellekle deneyin.

Herkese merhabalar şimdiden hayırlı bayramlar. Regal tv'um logo geldikten sonra kapanıyor, rica etsem yazılım paylaşabilir misiniz?
Model numarası '' Regal 32R4020H ''

IMG_20240614_224626.jpg

Son düzenleme:
İki ayrı flash bellek kullandım. 8gb ve 16gb maalesef ikisinde de sonuç aynı oldu.
flash bellekleri rufus programıyla kontrol edermisin. Boot biçimi olarak MBR, GPT hangi formatta.

Herkese merhabalar şimdiden hayırlı bayramlar. Regal tv'um logo geldikten sonra kapanıyor, rica etsem yazılım paylaşabilir misiniz?
Model numarası '' Regal 32R4020H ''

IMG_20240614_224626.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.

Hazır elinde yazılım varken farklı flash belleklerde tekrar tekrar denerdim.

Flash bellek MBR non-bootable şekilde olmalı.

5-6 adet farklı flash bellek ve hafıza kartları ile ayrı ayrı defalarca deneme yaptım ama sonuç alamadım maalesef.
TV'nin USB portlarında hiçbir şekilde voltaj yok. (Flash belleklerde bulunan led yanmıyor)

teşekkür ederim

verdiğim yazılım olmuyorsa ya yüklemeyi başaramadınız yada kart yazılımı almıyor.
Teşekkür ederim ustam anakartı değiştirdim sorun çözüldü. Yardımlarınız için minnettarım.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
İlginiz için çok teşekkür ederim artık televizyonum çalışıyor sorunum çözüldü ancak ne yazık ki kanal ekleyemiyorum

Geri
Üst Alt