By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,652
Tekrar tekrar deneyin yüklenmez ise androidbox alıp kullanmanız en mantıklı seçim olur.sadece o var başka flash bellekte yok![]()
Tekrar tekrar deneyin yüklenmez ise androidbox alıp kullanmanız en mantıklı seçim olur.sadece o var başka flash bellekte yok![]()
Verilen yazılım orijinal fabrika yazılımı idi. Tv de donanımsal arıza vardır.
mecbur öyle yapacağım 45.23.22 den 45.23.25 e geçti fakat bi türlü öbür YouTube yazılımını almadiTekrar tekrar deneyin yüklenmez ise androidbox alıp kullanmanız en mantıklı seçim olur.
Siz yazılımları karıştırmış olabilir misiniz? Flash bellek içerisindeki dahil indirdiğiniz yazılımları silin tekrar yazılım yetkisi veriyorum indirip yükleyin sonucu yazın.mecbur öyle yapacağım 45.23.22 den 45.23.25 e geçti fakat bi türlü öbür YouTube yazılımını almadi
bildirimi gelmedi yazılım yetkisininSiz yazılımları karıştırmış olabilir misiniz? Flash bellek içerisindeki dahil indirdiğiniz yazılımları silin tekrar yazılım yetkisi veriyorum indirip yükleyin sonucu yazın.
bildirimi gelmedi yazılım yetkisinin
V0.45.23.64 yazılımını indirmiş görünüyorsunuz. |
full yazılım verildi. Yükleyip sonucu mutlaka bildirin![]()
![]()
![]()
merhaba full yada kurtarma yazılımı bulabilir miyiz
zip dosyasında çıkan tüm dosyaları usb belleğe atacaksınız.USB bellek de bu resimdeki dosyalar mı olacak acaba
![]()
V0.45.23.64 yazılımını indirmiş görünüyorsunuz.
Çok teşekkür ederim emeğiniz için Allah razı olsun yazılımı yükledim oldu. Ama 2 sorun var birisi ses 20 de sıfırlanıyor normalde de sıfıra kadar geldiğinde kesiliyordu. İkincisi TV yi açmak için kumanda işlev görmüyor TV üzerinden TV yi açtıktan sonra kumanda çalışıyor bunlarla alakalı bir çözüm bulabilir miyim. Şimdiden herşeyin için çok sağolunzip dosyasında çıkan tüm dosyaları usb belleğe atacaksınız.
Sorun yazılsal gibi duruyor sana full yazılım için indirme yetkisi tanımladım. Yazılımı bildirim olarak gönderdim.merhaba;
Televizyonum jVC 6 Yıldır kullanıyorum . BİM'den almıştım. haftada en az bir ekran donardı. prizden çek tak yaptım mı düzelirdi. dün aynı şekilde tv kapandı. fişi çekip takmama rağmen düzelmiyor. fişi takınca ekrana jvc yazısı gelip 2 saniye sonra gidiyor. ve kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. arıza yazılımsal mı donanımsal mı ?
![]()
ne yapmam lazım. teşekkürler
tv sıfırlayıp tekrar kurulum yapabilirmisiniz.Çok teşekkür ederim emeğiniz için Allah razı olsun yazılımı yükledim oldu. Ama 2 sorun var birisi ses 20 de sıfırlanıyor normalde de sıfıra kadar geldiğinde kesiliyordu. İkincisi TV yi açmak için kumanda işlev görmüyor TV üzerinden TV yi açtıktan sonra kumanda çalışıyor bunlarla alakalı bir çözüm bulabilir miyim. Şimdiden herşeyin için çok sağolun