Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,785
Cİhaza başka yerden yazılım mı yüklediniz.?görüntü ters ve renkler bozuk geldi nasıl düzeltirim?
Cİhaza başka yerden yazılım mı yüklediniz.?görüntü ters ve renkler bozuk geldi nasıl düzeltirim?
Başka bir siteden (YouTube videosunda sizin sitenizde yıllardır çaşıltığını ve başka bir siteye yüklediğimi söyledi) kurtalma yazılımı indirmiştim onu yüklediğimde sadece görüntü tersti. Dosyalarından 18. Ve 71. Satırıları değiltirdim ama değişen olmadı. Bende sizden cevap gelince sizin verdiğinizi yükleyeyim düzelir dedim bu seferde hem görüntü ters hem renk bozulması oldu.Cİhaza başka yerden yazılım mı yüklediniz.?
Sana full yazılım verelim her defasında uğraşıp durma.Başka bir siteden (YouTube videosunda sizin sitenizde yıllardır çaşıltığını ve başka bir siteye yüklediğimi söyledi) kurtalma yazılımı indirmiştim onu yüklediğimde sadece görüntü tersti. Dosyalarından 18. Ve 71. Satırıları değiltirdim ama değişen olmadı. Bende sizden cevap gelince sizin verdiğinizi yükleyeyim düzelir dedim bu seferde hem görüntü ters hem renk bozulması oldu.
tekrar kontrol et.Gönderdiğiniz indirme bağlantısına girince "Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!" bu uyarıyı alıyorum.
Tamam cevabınızı bekliyor olacağım.Sana full yazılım verelim her defasında uğraşıp durma.
Pc geçince yazılımı veirirm.
FULL yazılım verildi.Tamam cevabınızı bekliyor olacağım.
Ses geliyor ama görüntü yok.Televizyonun donanımı orijinal,ANA KART DEĞİŞMEDİ
TV ARKA KAPAĞINDAKİ ETİKET resmini OKUNAKLI olarak buraya ekliyorum.
TV' deki problemim: VESTEL yazısı ekrana 1 sn. gelip daha sonra
![]()
görüntü hiç gelmiyor.
Ses gelirken ekranı fenerle kontrol edin.Ses geliyor ama görüntü yok.
Altta görüntü az da olsa var fener sağolun.İyi fikir.Teşekkürler.Ses gelirken ekranı fenerle kontrol edin.
Tv'nin led barları arızalı gibi duruyor. Servisten yardım almalısınız.Altta görüntü az da olsa var fener sağolun.İyi fikir.Teşekkürler.
Şimdi ekrana görüntü geldi.
Acaba ışık mı lazımdı?@Sota,