S Çevrimdışı

Siverekli

Yeni Üye
8 Ağu 2022
41
merhaba kolay gelsin, ustalar elimde vestel marka tv var bu tv nin ana kartı 17mb81-2
idi, onun yerine 17mb82s taktım fakat logo seg diye,
vestel logo yüklerken logo seg olarak açılıyor menü gelmez oldu
sizden ricam taktığım ana kart ve tv model resimlerini atım kurtarma yazılım mı ve vestel logosunu atarsanız
sevinirim saygılarımla

17mb82sb86c28957f2876bb.jpg

tv-model247c227525ac3098.jpg
günaydın vermiş olduğunuz yazılım seg yazıp gerisi gelmiyor kumanda ilk açılışta çalışıyor sonrasında çalışmıyor
anakart 17mb81-2 idi taktığım ise 17mb82s taktığım kartın resmini atmıştım sizden ricam ful yazılım varsa yardımcı olurmusunuz-panel lg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
günaydın vermiş olduğunuz yazılım seg yazıp gerisi gelmiyor kumanda ilk açılışta çalışıyor sonrasında çalışmıyor
anakart 17mb81-2 idi taktığım ise 17mb82s taktığım kartın resmini atmıştım sizden ricam ful yazılım varsa yardımcı olurmusunuz-panel lg
Kurtarma yazılımı logoya müdahale etmez.

Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.
Verdiğim yazılım full yazılım. Yazılımı yüklemeyi tekrar deneyin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba. Vestel 49UD8400B smart tv model ve mb130 anakarta sahip televizyonumda usb ye attığım dizi filmleri izyelememekteyim. yılllardır bu şekilde kullandığım televizyonumda usb yi taktığım vakit usb yi görüyor fakat video dosyası yok benzeri bir uyarı vermekte. farklı usblerde denedim sonuç aynı. televizyonda herhangi bir güncceleme vesaire vs bir değişiklilte yapılmadı neden olduguna dair bir fikrim yok. Yazılım ile düzelebileceğini düşünüyorum yadımcı olursanız cok sevinirim. teşekkürler

1e135728fbf4ba5c2.jpg
236eb283bd536c81d.jpg
Flash belleği yakın zamanda windows 11 gibi bir işletim sisteminde formatladınız mı?

C Çevrimdışı

cenkguldogan

Yeni Üye
19 May 2023
23
28
Merhaba. Cihazımızda ters ekran sorunu var. İçindeki kartla dışındaki korumada yazan farklıymış sanırım o yüzden hepsinin fotoğrafını atıyorum size.

1111d99d02fd2ead03ea.jpg
222205fd94de23154610.jpg
3333133d3b03383935f0.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba. Vestel 49UD8400B smart tv model ve mb130 anakarta sahip televizyonumda usb ye attığım dizi filmleri izyelememekteyim. yılllardır bu şekilde kullandığım televizyonumda usb yi taktığım vakit usb yi görüyor fakat video dosyası yok benzeri bir uyarı vermekte. farklı usblerde denedim sonuç aynı. televizyonda herhangi bir güncceleme vesaire vs bir değişiklilte yapılmadı neden olduguna dair bir fikrim yok. Yazılım ile düzelebileceğini düşünüyorum yadımcı olursanız cok sevinirim. teşekkürler

1e135728fbf4ba5c2.jpg
236eb283bd536c81d.jpg

Bir de nickinizi daha anlaşılır bir nick ile değiştirme talebinde bulunun.

Yazılım sonrasında problem çözülmezse (Muhtemelen çözülmeyecek) kullandığınız disklerin boot sektörünü disk genius programı ile MBR yapın. Aktif kullanılan patition' u active olarak işaretleyin ve ondan sonra ntfs ya da fat32 formatlayın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba. Cihazımızda ters ekran sorunu var. İçindeki kartla dışındaki korumada yazan farklıymış sanırım o yüzden hepsinin fotoğrafını atıyorum size.

1111d99d02fd2ead03ea.jpg
222205fd94de23154610.jpg
3333133d3b03383935f0.jpg
TV rakamlarının hiçbiri uyuşmuyor. TV' yi ikinci el almış olabilir misiniz?

Aşağıdaki konuyu okuyun, gerekli dosyaları TV' den çekin ve yine altında belirttiğim konuya mesaj yazarak bana gönderin. Panel dosyasını düzenleyerek size göndereceğim ve yükleyeceksiniz;

Mesajı yazacağınız konu;

Alt edit;

yokoono yokoono master. Do you have files for this panel? VES315WNDB-2D-N02

S Çevrimdışı

sgzgn

Yeni Üye
13 Kas 2022
4
37

Yazılım sonrasında problem çözülmezse (Muhtemelen çözülmeyecek) kullandığınız disklerin boot sektörünü disk genius programı ile MBR yapın. Aktif kullanılan patition' u active olarak işaretleyin ve ondan sonra ntfs ya da fat32 formatlayın.
teşekkür ederim deneyip sonucu bildireceğim

S Çevrimdışı

sgzgn

Yeni Üye
13 Kas 2022
4
37

Yazılım yüklemeden önce dediğiniz gibi disk genius programı ile kontrol ettiğimde MBR olarak görünen flash diskimi Active Partition part seçeneğini seçip ardından kaydedip tekrar disk genuis programı içerisinde fat32 olarak formatladım. içerisine bir adet deneme amaçlı video atıp televizyona taktım ve sonuç aldım. bu şekilde artık çalışıyor. Yazılım yüklemeden sorunu çözmüş oldum ilgi alakanız için teşekkür ederim. Bu sorunun neden kaynaklandığını tahminimce çözdüm başına gelen arkadaşlar olursa bilgi amaçlı buraya yazmak isterim. Bundan yaklasık 1 yıl kadar önce Vestel müşteri hizmetlerinden yazılım talebinde bulunmuştum televizyonum yavaş çalıştığı için istemiştim belki bir çare olur diye. velhasıl kavga gürültü bana uydudan 48 saat içinde otomatik güncelleme alacağımı söylemişlerdi ve dedikleri gibi oldu. Muhtemelen ben 1 yıldır usb hiç takmadım bu televizyona çünkü öncesinde sürekli kullanıyordum ve bir sorunum yoktu. şimdi takınca usb nin çalışmadığını geç farketmiş oldum. sorun uydu güncellemesi ile almış olduğum yazılımdan kaynaklı muhtemelen. başına gelen arkadaşlar olursa diye anlattım bilgi amaçlı. tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum

Not: Keramet Active Partition Part yapmakta.

Geri
Üst Alt