Yükleme yapıldı sonuç gayet verimli emeğinize sağlık tşk ederimM Mhsncşr, full yazılım verildi bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu mutlaka bildir.
Yükleme yapıldı sonuç gayet verimli emeğinize sağlık tşk ederimM Mhsncşr, full yazılım verildi bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu mutlaka bildir.
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık yazılım ile çözüldü teşekkürler iyi akşamlarfull yazılım verildi. yükleyip sonucu bildirin.
Değişim yapıldı onay bekleniyor, teşekkür ederim.tekrar talepte bulunun değişim için süreyi kısalttım.
Hocam iki yazılımınızı da ikişer kez yükleyerek denedim aynı sorun devam ediyor. SEG yazısı ekranda kalıyor standby ışığı yanıp sönüyor. Başka bir ilerleme yok... Alternatif bir yazılım yok mu yukarıya model noyu yazmıştım.Bildirimleri kontrol edin.
Verdiğim yazılımı deneyip bilgi verin.Hocam iki yazılımınızı da ikişer kez yükleyerek denedim aynı sorun devam ediyor. SEG yazısı ekranda kalıyor standby ışığı yanıp sönüyor. Başka bir ilerleme yok... Alternatif bir yazılım yok mu yukarıya model noyu yazmıştım.
Merhaba Ustalarım,
Vestel 43fb5000 TV için daha önce yazılım talebinde bulunmuştum, verilen yazılımın yüklemesini bir türlü beceremedim, talimatlara aynen uyuyorum usb belleği fat32 ile biçimlendirdim verilen 2 dosyayı klasörsüz bir şekilde kopyaladım, belleğim 4gb yükleme esnasında standby ışığı saatlerce yanıp sönüyor TV açılmıyor. TV nin arkasındaki etiketi ve anakart resmini ekliyorum, yardımlarınızı rica ederim.
![]()
![]()
tv arka kapağındaki etiketini atabilirmisin.vestel satellite 32ha5100 tv logosu geliyor daha sonra kaybolduğunda görüntü siyah ekran var ledler çalışıyor ama ekranda hiçbir şey yok kuman da da etkisiz full yazılım için yazdım kurtarma yazılımı attım ama olmadı
![]()
günaydın vermiş olduğunuz yazılım seg yazıp gerisi gelmiyor kumanda ilk açılışta çalışıyor sonrasında çalışmıyormerhaba kolay gelsin, ustalar elimde vestel marka tv var bu tv nin ana kartı 17mb81-2
idi, onun yerine 17mb82s taktım fakat logo seg diye,
vestel logo yüklerken logo seg olarak açılıyor menü gelmez oldu
sizden ricam taktığım ana kart ve tv model resimlerini atım kurtarma yazılım mı ve vestel logosunu atarsanız
sevinirim saygılarımla
![]()
![]()
günaydın vermiş olduğunuz yazılım seg yazıp gerisi gelmiyor kumanda ilk açılışta çalışıyor sonrasında çalışmıyor
anakart 17mb81-2 idi taktığım ise 17mb82s taktığım kartın resmini atmıştım sizden ricam ful yazılım varsa yardımcı olurmusunuz-panel lg
Verdiğim yazılım full yazılım. Yazılımı yüklemeyi tekrar deneyin.Kurtarma yazılımı logoya müdahale etmez.
Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.
Flash belleği yakın zamanda windows 11 gibi bir işletim sisteminde formatladınız mı?Merhaba. Vestel 49UD8400B smart tv model ve mb130 anakarta sahip televizyonumda usb ye attığım dizi filmleri izyelememekteyim. yılllardır bu şekilde kullandığım televizyonumda usb yi taktığım vakit usb yi görüyor fakat video dosyası yok benzeri bir uyarı vermekte. farklı usblerde denedim sonuç aynı. televizyonda herhangi bir güncceleme vesaire vs bir değişiklilte yapılmadı neden olduguna dair bir fikrim yok. Yazılım ile düzelebileceğini düşünüyorum yadımcı olursanız cok sevinirim. teşekkürler
![]()
![]()
Hayır işletim sistemim windows 10 flash belleği formatlamadım. 2tb lik taşınabilir disklede deniyorum aynı sonuc küçük flash belleklerlede denedim aynı sonucu veriyorFlash belleği yakın zamanda windows 11 gibi bir işletim sisteminde formatladınız mı?