Cihazın markasın nedir.? VESTEL, SEG....Vestel 40fd7300 tv kumanda görmüyor
Göz sensörü değişti denendi sorun devam ediyor yazılım denemek istiyorum en güncel uygun yazılım verebilirmisiniz veya başka bir tavsiyeniz var mı sorun ne olabilir
Vestel 40fd7300 tv kumanda görmüyor
Göz sensörü değişti denendi sorun devam ediyor yazılım denemek istiyorum en güncel uygun yazılım verebilirmisiniz veya başka bir tavsiyeniz var mı sorun ne olabilir
VestelCihazın markasın nedir.? VESTEL, SEG....
İlginiz için teşekkür ederim. Söylediğiniz işlemleri yaptım. Dosyaları zip haline getirdim ancak mesaja dosya yükleme butonunu aradım taradım bulamadım. Resim ve alıntı ekle var ancak dosya ekle yok?TV rakamlarının hiçbiri uyuşmuyor. TV' yi ikinci el almış olabilir misiniz?
Aşağıdaki konuyu okuyun, gerekli dosyaları TV' den çekin ve yine altında belirttiğim konuya mesaj yazarak bana gönderin. Panel dosyasını düzenleyerek size göndereceğim ve yükleyeceksiniz;
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Mesajı yazacağınız konu;
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Alt edit;
yokoono master. Do you have files for this panel? VES315WNDB-2D-N02
I have for VES315WNDB-2D-N03 (panel profile)İlginiz için teşekkür ederim. Söylediğiniz işlemleri yaptım. Dosyaları zip haline getirdim ancak mesaja dosya yükleme butonunu aradım taradım bulamadım. Resim ve alıntı ekle var ancak dosya ekle yok?
Maalesef yine söylediğiniz her şeyi yaptım ters ekran sorunu devam ediyor çözülmedi.I have for VES315WNDB-2D-N03 (panel profile)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Google translate:Maalesef yine söylediğiniz her şeyi yaptım ters ekran sorunu devam ediyor çözülmedi.
Önceki admin arkadaşın söylediği şeyleri yapıp dosyaları elimde tutuyorum ama buraya yükleyemedim tekrar.
OLMUYOR HOCAM OLMUYOR. KAÇ FARKLI YOL DENEDİM BİR SİZ YAZIYORSUNUZ BİR BAŞKA ARKADAŞ HEPİNİZİN DEDİĞİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. HALA ÇÖZÜLMEDİ. PANEL DOSYALARINI DA ALDIM TV'DEN DİYORUM. SADECE BURAYA YÜKLEYİP SİZE GÖNDEREMİYORUM İLK ARKADAŞIN SÖYLEDİĞİ GİBİ. BANA GÖNDERME YOLUNU GÖSTERİN.Google translate:
Panel profilini kopyaladıktan sonra:
1. TV'yi uzaktan kumandadan kapatın.
2. 1 dakika bekleyin.
3. TV'nin fişini çekin.
4. 1 dakika bekleyin.
5. Televizyonu açıyorsunuz.
Panel yazılımıyla Vestel yazısını düzeltiriz o kısmı kafanıza takmayın sizin cihaz boot olmuyor asıl sorun bu.OLMUYOR HOCAM OLMUYOR. KAÇ FARKLI YOL DENEDİM BİR SİZ YAZIYORSUNUZ BİR BAŞKA ARKADAŞ HEPİNİZİN DEDİĞİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. HALA ÇÖZÜLMEDİ. PANEL DOSYALARINI DA ALDIM TV'DEN DİYORUM. SADECE BURAYA YÜKLEYİP SİZE GÖNDEREMİYORUM İLK ARKADAŞIN SÖYLEDİĞİ GİBİ. BANA GÖNDERME YOLUNU GÖSTERİN.
Kurtarma yazılımı verildi yükleyip sonucu bildirin.Merhaba Ustalarım,
Vestel 43fb5000 TV için 17mb140 kurtarma yazılımına ihtiyacım var cihaz açılışta logoda kalıyor, daha önce panel let ve anakart ta değişiklik yapılmadı orijinaldir, yardımlarınızı rica ediyorum
Merhaba Ustalarım,
Vestel 43fb5000 TV için 17mb140 kurtarma yazılımına ihtiyacım var cihaz açılışta logoda kalıyor, daha önce panel let ve anakart ta değişiklik yapılmadı orijinaldir, yardımlarınızı rica ediyorum
Hangi yolu izlemeliyim şimdi? Cihaz bana ben cihaza bakıyorum... En son pq klasörü açıp dosyaları atıp usb operations yaptım sonuç alamadım öyle ters kaldı.Panel yazılımıyla Vestel yazısını düzeltiriz o kısmı kafanıza takmayın sizin cihaz boot olmuyor asıl sorun bu.