Tv tamamen açılıyor mu.?Vestel televizyon Bu etiketin full yazılımı lazım. Yardımcı olabilirmisiniz ? Vestel yazısı geliyor gidiyor ama acılmıyor.
Sorun yazılımsal olmayabilir.abi denedim görüntü yok kontrol etmiştim bi daha söyledin diye kontrol ettim ama yok
VESTEL YAZIYOR SONRA YAZI GİDİYOR ACILMIYOR ÖYLE KALIYOR USTATv tamamen açılıyor mu.?
abi verdiğiniz yazılımı yükledim ilk gün hiç bir prblem yoktu 2 gün tek teserde açılmadı 3 defa basınca acıldı şimdi hiç açılmıyor işte ne yapmam gerekiyor.Sorun yazılımsal olmayabilir.
kurtarma yazılımını verdim.VESTEL YAZIYOR SONRA YAZI GİDİYOR ACILMIYOR ÖYLE KALIYOR USTA
tekrar yazılımı yüklemeyi denediğin ne tepki veriyor.abi verdiğiniz yazılımı yükledim ilk gün hiç bir prblem yoktu 2 gün tek teserde açılmadı 3 defa basınca acıldı şimdi hiç açılmıyor işte ne yapmam gerekiyor.
verdiğiniz yazılım flaş disk e attım tekrardan herşey istediğiniz gibi ayarladım tv nin fişi çekili iken flaş disk taktım ok tuşuna basılı bir şekilde fişe atakkım bi yüksek ışık bi düşük ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor hızlı bir şekilde ok tuşunu bırakıyorum kısık halde yanıp kalıyor ışıktekrar yazılımı yüklemeyi denediğin ne tepki veriyor.
tesekkürler usta olumlu olumsuz deneyip geri dönüş yapacağım.kurtarma yazılımını verdim.
Başka flash bellek denermisin.verdiğiniz yazılım flaş disk e attım tekrardan herşey istediğiniz gibi ayarladım tv nin fişi çekili iken flaş disk taktım ok tuşuna basılı bir şekilde fişe atakkım bi yüksek ışık bi düşük ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor hızlı bir şekilde ok tuşunu bırakıyorum kısık halde yanıp kalıyor ışık
yüklemeye çalıştım yüklemeyince verdiğiniz yazılım süreli veya limitlimdir diye yükleme yapamadım anlayamadım.verdiğiniz yazılım flaş disk e attım tekrardan herşey istediğiniz gibi ayarladım tv nin fişi çekili iken flaş disk taktım ok tuşuna basılı bir şekilde fişe atakkım bi yüksek ışık bi düşük ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor hızlı bir şekilde ok tuşunu bırakıyorum kısık halde yanıp kalıyor ışık
kurtarma yazılımı verildi.
MODEL: SATELLITE 32PH5065 32" LED TV
10084873 1402 400400
SN: 7133665 400400
PNL : 23161873
Işığı yanıp sönüp duruyor. Bazen logo geliyor, bazen gelmiyor. bazen çalışıyor bazen açılmıyor.