tesekkürler usta olumlu olumsuz deneyip geri dönüş yapacağım.kurtarma yazılımını verdim.
tesekkürler usta olumlu olumsuz deneyip geri dönüş yapacağım.kurtarma yazılımını verdim.
Başka flash bellek denermisin.verdiğiniz yazılım flaş disk e attım tekrardan herşey istediğiniz gibi ayarladım tv nin fişi çekili iken flaş disk taktım ok tuşuna basılı bir şekilde fişe atakkım bi yüksek ışık bi düşük ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor hızlı bir şekilde ok tuşunu bırakıyorum kısık halde yanıp kalıyor ışık
yüklemeye çalıştım yüklemeyince verdiğiniz yazılım süreli veya limitlimdir diye yükleme yapamadım anlayamadım.verdiğiniz yazılım flaş disk e attım tekrardan herşey istediğiniz gibi ayarladım tv nin fişi çekili iken flaş disk taktım ok tuşuna basılı bir şekilde fişe atakkım bi yüksek ışık bi düşük ışık hızlı hızlı yanıp sönmeye başlıyor hızlı bir şekilde ok tuşunu bırakıyorum kısık halde yanıp kalıyor ışık
kurtarma yazılımı verildi.![]()
MODEL: SATELLITE 32PH5065 32" LED TV
10084873 1402 400400
SN: 7133665 400400
PNL : 23161873
Işığı yanıp sönüp duruyor. Bazen logo geliyor, bazen gelmiyor. bazen çalışıyor bazen açılmıyor.
Teşekkürler, hemen deniyorum.kurtarma yazılımı verildi.
hemen deniyorumBaşka flash bellek denermisin.
Teşekkürler, hemen deniyorum.
denedim yine yazılım yüklemiyor kısa bir video eklemek istiyorum ama sanırım yüklenmiyor sorunu birden çok foto atarak size göstermek isterim.hemen deniyorum
kumadaya basmayı bıraktıgımda böyle zaıf yanıyorhemen deniyorum
denedim yine yazılım yüklemiyor kısa bir video eklemek istiyorum ama sanırım yüklenmiyor sorunu birden çok foto atarak size göstermek isterim.
Teşekkürler, hemen deniyorum.
flash takılı, ok basılı fişe takıyorum ışık kırmızı yanmaya deavm ediyor. etkilenmiyor.Teşekkürler, hemen deniyorum.
Full yazılım verildi.flash takılı, ok basılı fişe takıyorum ışık kırmızı yanmaya deavm ediyor. etkilenmiyor.
Başka flash ile denedim. Eski bir flash. sanırım uyumluluk sorunu oluyor. Kurtarma yazılımı ile açıldı. Full gerek kalmadı.Full yazılım verildi.
Sana zahmet olacak ama cihazdaki problemi de yazsan.17 mb 140 kurtarma yazilimi
17 mb 140 kurtarma yazilimi
![]()
Sana zahmet olacak ama cihazdaki problemi de yazsan.
Vestel logo da takılı kalıyorSana zahmet olacak ama cihazdaki problemi de yazsan.
sorun çözüldü teşekkür ederim usta emeğine sağlık hayırlı geceler.tesekkürler usta olumlu olumsuz deneyip geri dönüş yapacağım.
kurtarma yazılımı verildi.sorun çözüldü teşekkür ederim usta emeğine sağlık hayırlı geceler.