Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Çok teşekkürederim deneyip hemen size dönüş sağlayacagım

24 saat ıcınde 3 ındırme hakkım dolmus onu beklıycem. işlemi bitirince size hemen donus saglayacagım cok tesekkurederım
yolladıgınız yazılımı yükledim işlem bıttı ekran acılmıyor fakat ledler yanıyor. ses gelmıyor tvden

mrb mb211 r3 iöin full yazılma ihtiyacımız var yardımcı olursanız cok sevinirim

mrb mb211 r3 iöin full yazılma ihtiyacımız var yardımcı olursanız cok sevinirim

Merhaba 17Mb82s logo gelip tv standbayda kalıyor kurtarma yazılımı denedim ama aynı rica etsem full yazılım alabilir miyim.
PNL:23171992
VPAZ: 20227949

imagebc3e5437e72e2191.jpg

mrb mb211 r3 için full yazılma ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok sevinirim
indiremiyorum buradan dosyaları aşağıdaki giibi bir hata veriyor

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Full yazılım konusu TIKLA
  • Çekirdek-Güncelleme yazılım konusu TIKLA

mrb mb211 r3 için full yazılma ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok sevinirim

indiremiyorum buradan dosyaları aşağıdaki giibi bir hata veriyor

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Full yazılım konusu TIKLA
  • Çekirdek-Güncelleme yazılım konusu TIKLA
OKUYUN! Bir sonraki mesajınızda uzaklaştıracağım.

Merhaba 17mb82s logo dönüp standbaya geçiyor kurtarma yazılımı denendi ama düzelmedi full yazılım rica etsem
PNL:23171992

imagebbd207b280a9d9b2.jpg

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orda yazıyor uygulayın sonucu yazın.
özür dilerim geç oldu ama anca yükleyebildim eve gelemedim daha önce yazılımı yükledim 2 dakika içerisinde haftalardır açılmayan ve tamircinin 2000 tl istediği yazılım sorunu sayenizde 2 dakikada halloldu çok teşekkür ederim efendim .

Yazılım denendi tv logo geliyor logodan sonra fon yok sadece led çalışıyor kumandadan herhangi bir komut yok ustam

image80c0bde08e4ae95d.jpg
TV üzerindeki tuşlardan da yanıt alamıyorsanız donanım düzeyinde bir arıza var demektir.

Yazılımın yüklendiğinden emin misiniz?

Geri
Üst Alt