Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
size 2 tane kurtarma yazılımı verilmiş. Arıza hala devam ediyor mu.?merhaba yukarda paylasmıstım tekrardan paylasıyım. kart orjınal ısık yanıp yanıp sönüyor
size 2 tane kurtarma yazılımı verilmiş. Arıza hala devam ediyor mu.?merhaba yukarda paylasmıstım tekrardan paylasıyım. kart orjınal ısık yanıp yanıp sönüyor
İki ayrı cihaz paylaştığınız için iki kurtarma yazılımı verdim. Yazılımların ikisini de denediniz mi?merhaba yukarda paylasmıstım tekrardan paylasıyım. kart orjınal ısık yanıp yanıp sönüyor
evet 40. inc seg tv oldu 32 ınç tvde yazılım baslarken duruyor. bırde elımde hı level vardı onda hıc baslamıyor. destegınız ıcın tesekkurederım. bu yazılımların dısında deneyebılecegım baska birşey var mı. anakartı dırek degıstırmek ıstemıyroumİki ayrı cihaz paylaştığınız için iki kurtarma yazılımı verdim. Yazılımların ikisini de denediniz mi?
verdiğim yazılımı deneyin.evet 40. inc seg tv oldu 32 ınç tvde yazılım baslarken duruyor. bırde elımde hı level vardı onda hıc baslamıyor. destegınız ıcın tesekkurederım. bu yazılımların dısında deneyebılecegım baska birşey var mı. anakartı dırek degıstırmek ıstemıyroum
Çok teşekkürederim deneyip hemen size dönüş sağlayacagımverdiğim yazılımı deneyin.
24 saat ıcınde 3 ındırme hakkım dolmus onu beklıycem. işlemi bitirince size hemen donus saglayacagım cok tesekkurederımverdiğim yazılımı deneyin.
full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.Merhaba,
Vestel 4K 3D Smart 48UA9300 48'' Led TV SN : 7599695 600130 Seri nolu cihaz tüm parçalar orjinal. Hiç sökülmedi. Fişe takıldığında Vestel yazısı gelip kapanıyor, sürekli aynı şekilde tekrarlıyor. Power led yanıp sönüyor. Yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
16gb lık flaş bellek ile fat32 olarak biçimlendirip 2 usb girişinde de denedm ama yazılımı algılamadı sanırım. herhangi bir değişme olmadı.full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
1-2-4gb gibi küçük belleklerle deneyin16gb lık flaş bellek ile fat32 olarak biçimlendirip 2 usb girişinde de denedm ama yazılımı algılamadı sanırım. herhangi bir değişme olmadı.
Dİsk genius ile boot sektörünü gpt' den mbr' ye dönüştürün. Active partition olarak ayarlayın. Bellek USB 3.0 olmasın.16gb lık flaş bellek ile fat32 olarak biçimlendirip 2 usb girişinde de denedm ama yazılımı algılamadı sanırım. herhangi bir değişme olmadı.
55ud9300 mb130 v3 62.31.00 versiyon tv panel degişiminden sonra fabrika ayarlarına döndüm ve tv açılıp açılıp kapanıyor yazılım yüklemek istiyorum yardımcı olur mususnuz...
yolladıgınız yazılımı yükledim işlem bıttı ekran acılmıyor fakat ledler yanıyor. ses gelmıyor tvdenÇok teşekkürederim deneyip hemen size dönüş sağlayacagım
24 saat ıcınde 3 ındırme hakkım dolmus onu beklıycem. işlemi bitirince size hemen donus saglayacagım cok tesekkurederım