Merhaba;
HI-LEVEL 55UHL960 Model MB130E anakartlı (1.5 GB RAMli) bir cihaza sahibim. Youtube ve netflix ve diğer uygulamalarda çok donmalar gecikmeler yaşıyorum. Fabrika ayarlarına döndüm. 6 7 adet çeşitli core yazılımları denedim. Fakat sonuç değişmedi. Full yazılım atıp birde bu şekilde denemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Teşekkür ederim hayırlı işler.
Seri no:8439000001417
pnl:23646204
vpaz:20275630
SVN:332072
şuanki yüklü olan yazılım V.5.35.8.3.
Kullandığınız flash belleği Disk Genius programı ile GPT' den MBR' ye çevirin. 16GB' dan büyük bellek kullanmayın. Ardından fat32 formatlayın ve partition' ı active olarak ayarlayın. Sonra dosyayı atarak deneyin. Yazılım yüklenmemiş. TV belleği görmemiş.2 dk civarı ışık yanıp söndü. sonrasında kendiliğinden televizyonu açtı ama sonuç aynı seg yazısı gelir gelmez anında tv kapanıyor
Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakınız.Merhaba emeği geçen herkese teşekkür ederim. Toshiba marka ama içi vestel olan cihazım arızalandı.Fişini takınca panelde ledler yanıyor stanby ışığı ise kırmızı yeşil olarak yanıp sönüyor.20 saniye sonra paneldeki ledler sönüyor ancak stanby ışığı 2 renk olarak yanıp sönmeye devam ediyor.40 saniye sonra kırmızı stanby ışığı sabit yanıyor.Kumandadan power komutu verince tv açılıyor paneldeki ledler yanıyor stanby ışığı yeşil oluyor.Ancak görüntü ve ses yok Yazılımın çötüğünü düşünüyorum bu sebeb ile full yazılım gerekmektedir.
Seri no ve model bilgisi resim de mevcuttur
cihazda daha önce tamir vb işlem olmadı.kart değişimi panel değişimi olmadı.
![]()
![]()
Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.Merhaba. Tv de profilo yazısı çıkıyor ve kayboluyor. kırmızı ışık yanıp sönüyor. Cihaz vestel üretimi, herhangi bir parça değişimi olmamıştır. Yazılım gerekmektedir.
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim. Sorunsuz yüklendi ve cihaz normal çalışıyor.Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim. Sorunsuz yüklendi ve cihaz normal çalışıyor.
55UHL960 MB130E TV GÜNCELLEME TAVSİYESİ ?
SELAM 55UHL960 MODEL MB130E ANAKARTA SAHİP BİR TVYE SAHİBİM. NETFLİX YOUTUBE VS ÇOK GECİKMELER OLUYOR EN HIZLI YAZILIM BUNUN İÇİN HANGİSİDİR LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ 5.38.8.3 DALİ YÜKLÜ ŞUAN. PİCASSO DAHA HIZLI DENİYOR TAVSİYENİZ VARMIDIR TEŞEKKÜR EDERİM.tavsiyeforumu.com
Açtığınız konuda bahsettiğiniz TV ile ilgili tüm cevaplar verilmiş. Aynı konu ile ilgili yeni mesajlara devam etmeniz SPAM yapmanız anlamına gelir. Full yazılım probleminize çözüm olmaz. Benzeri bir sonraki mesajınızda uyarılmadan uzaklaştırılacaksınız.
Çok sağol çok yardımcı oldun abim teşekkür ederim.Tüm cevaplar verilse ortada bir link olur eski sürümlere düşünce çözüleceğini herkes biliyor. 8.5.4 yükleyince hiç işlem yapılamıyor 8.5.0 yükleyince rahatlıyor tv işlem yapılabiliyor birazda olsa. Fabrika çıkışlı eski sürüm full yazılım gerekiyor deneyip buraya yazmak istiyorum.55UHL960 MB130E TV GÜNCELLEME TAVSİYESİ ?
SELAM 55UHL960 MODEL MB130E ANAKARTA SAHİP BİR TVYE SAHİBİM. NETFLİX YOUTUBE VS ÇOK GECİKMELER OLUYOR EN HIZLI YAZILIM BUNUN İÇİN HANGİSİDİR LİNK VEREBİLİRMİSİNİZ 5.38.8.3 DALİ YÜKLÜ ŞUAN. PİCASSO DAHA HIZLI DENİYOR TAVSİYENİZ VARMIDIR TEŞEKKÜR EDERİM.tavsiyeforumu.com
Açtığınız konuda bahsettiğiniz TV ile ilgili tüm cevaplar verilmiş. Aynı konu ile ilgili yeni mesajlara devam etmeniz SPAM yapmanız anlamına gelir. Full yazılım probleminize çözüm olmaz. Benzeri bir sonraki mesajınızda uyarılmadan uzaklaştırılacaksınız.
Forumda arama yapmayıp, kendince doğru gördüğü yönde spam yapmaya devam eden üyemiz uyarı sonrası uzaklaştırılmıştır.Çok sağol çok yardımcı oldun abim teşekkür ederim.Tüm cevaplar verilse ortada bir link olur eski sürümlere düşünce çözüleceğini herkes biliyor. 8.5.4 yükleyince hiç işlem yapılamıyor 8.5.0 yükleyince rahatlıyor tv işlem yapılabiliyor birazda olsa. Fabrika çıkışlı eski sürüm full yazılım gerekiyor deneyip buraya yazmak istiyorum.
Donanımsal arıza vardır.2 dk civarı ışık yanıp söndü. sonrasında kendiliğinden televizyonu açtı ama sonuç aynı seg yazısı gelir gelmez anında tv kapanıyor
Yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
Hi level 32 hl 530 televizyon. Kırmızı kumandaya basınca kırmızı led yanıp sönüyor sonra sabitliyor açılmıyor. yazılım desteğine ihtiyacım var.