Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Hi level 32 hl 530 televizyon. Kırmızı kumandaya basınca kırmızı led yanıp sönüyor sonra sabitliyor açılmıyor. yazılım desteğine ihtiyacım var.
Yazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Hi level 32 hl 530 televizyon. Kırmızı kumandaya basınca kırmızı led yanıp sönüyor sonra sabitliyor açılmıyor. yazılım desteğine ihtiyacım var.
teşekkür ederim hocam elinize sağlıkyazılımı bildirim olarak gönderdim.
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.herkese merhaba, elimde seg marka tv var hatta bırdenb fazla var. bu tvlere anakart degıstırmekten bıktım yazılılım yardımı yaptıgınızı gordum. rica etsem banada yardımcı olurmusunuz.
tv orjınal seg yazısı cıkıyor sonra gıdıyor. nasıl atılacagını formunuzda okudum
Aynı sorunu yaşadıgım 32 inch seg var bu konudada kurtarma yazılımında destek verırsenız sevınırm
Merhabalar ilk kez forum sitesine üye oluyorum umarım doğru yerden yazıyorumdur hi level 40HL500 10116893 [1803] 800907 s.n. 8014380 800907 televizyonumun kırmızı ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor sanırım yazılım yüklemem gerekiyor yükleme şeklini izledim ama yazılıma nasıl erişebileceğimi bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orda yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhabalar ilk kez forum sitesine üye oluyorum umarım doğru yerden yazıyorumdur hi level 40HL500 10116893 [1803] 800907 s.n. 8014380 800907 televizyonumun kırmızı ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor sanırım yazılım yüklemem gerekiyor yükleme şeklini izledim ama yazılıma nasıl erişebileceğimi bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
çok teşekkür ederim akşam eve gider gitmez deneyip sonucu mutlaka paylaşacağımYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orda yazıyor uygulayın sonucu yazın.
hocam destegınız için tesekkurler. 40 inç olan oldu 32 inç olan ışık hızlı yanıp sonmeye baslıyor 10 sanıye sonra kapanıyorKurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.
konunun ilk mesajını okursanız yardımcı oluruz.49hl550 için ful yazılım lazım yardımcı olabilirmisiniz
sanırım aynı sorunu yasıyoruz bendekıde aynı sorun ve aynı model49hl550 kırmızı isilta yanıp sonuyor arastırdıgım kadarıyla yazılım denemesı yaparak baslamak istiyorum ful yazılım rica etsem
merhaba yukarda paylasmıstım tekrardan paylasıyım. kart orjınal ısık yanıp yanıp sönüyorArkadaşlar konunun ilk mesajını iyice okuyun. Sizden istenilen bilgileri buraya ekleyin.