Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Yeni yazılım verdim. Deneyip sonucu yazın.yolladıgınız yazılımı yükledim işlem bıttı ekran acılmıyor fakat ledler yanıyor. ses gelmıyor tvden
Yeni yazılım verdim. Deneyip sonucu yazın.yolladıgınız yazılımı yükledim işlem bıttı ekran acılmıyor fakat ledler yanıyor. ses gelmıyor tvden
mrb mb211 r3 iöin full yazılma ihtiyacımız var yardımcı olursanız cok sevinirim
indiremiyorum buradan dosyaları aşağıdaki giibi bir hata veriyorÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
OKUYUN! Bir sonraki mesajınızda uzaklaştıracağım.mrb mb211 r3 için full yazılma ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok sevinirim
indiremiyorum buradan dosyaları aşağıdaki giibi bir hata veriyor
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
Kurtarma yazılımını nereden temin ettiniz?Merhaba 17mb82s logo dönüp standbaya geçiyor kurtarma yazılımı denendi ama düzelmedi full yazılım rica etsem
PNL:23171992
Daha önce burdan temin etmiştimKurtarma yazılımını nereden temin ettiniz?
Yazılım yetkisini göremedim. Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.Daha önce burdan temin etmiştim
özür dilerim geç oldu ama anca yükleyebildim eve gelemedim daha önce yazılımı yükledim 2 dakika içerisinde haftalardır açılmayan ve tamircinin 2000 tl istediği yazılım sorunu sayenizde 2 dakikada halloldu çok teşekkür ederim efendim .Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orda yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Yazılım denendi tv logo geliyor logodan sonra fon yok sadece led çalışıyor kumandadan herhangi bir komut yok ustamDaha önce burdan temin etmiştim
Yazılım denendi tv logo geliyor logodan sonra fon yok sadece led çalışıyor kumandadan herhangi bir komut yok ustam
TV üzerindeki tuşlardan da yanıt alamıyorsanız donanım düzeyinde bir arıza var demektir.Yazılım denendi tv logo geliyor logodan sonra fon yok sadece led çalışıyor kumandadan herhangi bir komut yok ustam
Tuş çalışıyor yazılım yedi zaten yazılımdan önce standbaya düşüyordu logodan sonra fon yokTV üzerindeki tuşlardan da yanıt alamıyorsanız donanım düzeyinde bir arıza var demektir.
Yazılımın yüklendiğinden emin misiniz?