serhatyigit72
Yeni Üye
Tuş çalışıyor yazılım yedi zaten yazılımdan önce standbaya düşüyordu logodan sonra fon yokTV üzerindeki tuşlardan da yanıt alamıyorsanız donanım düzeyinde bir arıza var demektir.
Yazılımın yüklendiğinden emin misiniz?
Tuş çalışıyor yazılım yedi zaten yazılımdan önce standbaya düşüyordu logodan sonra fon yokTV üzerindeki tuşlardan da yanıt alamıyorsanız donanım düzeyinde bir arıza var demektir.
Yazılımın yüklendiğinden emin misiniz?
Diğer konuda yazılım verildi talimatı uygulayın.mb96 youtube açamıyorum ne indirmeliyim?
yazılım talebi
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba 17Mb82s logo gelip tv standbayda kalıyor kurtarma yazılımı denedim ama aynı rica etsem full yazılım alabilir miyim.
PNL:23171992
VPAZ: 20227949
![]()
TV' de ki sorun nedir.hocam merhaba kolay gelsin.
REGAL 39R653H 39'' smart
10129448
8511246000500
kurtarma yazılımına ihtiyacım var yardımcı olabilirminiz.
indirdiğim dosyaları rar dan çıkardım. Talimatlara uygun şekilde yaptım.Stand by ledi yanıp sönmeye devam ediyor. 2 veya üç defa denedim. farklı bir flash bellek ile de denedim yine olmadı. Başka çözümü varmıdır? acabaYazılım verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
power kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyorTV' de ki sorun nedir.
TV etiketini buraya yüklermisin.power kırmızı ışık yanıp sönüyor tv açılmıyor
yokoono masterHitachi 43HK6W64 televizyon,
matris VES430QNDL-2D-N11
anakart 17MB120.
TV'yi açtıktan sonra bir ekran koruyucu belirir ve döngüsel yeniden başlatma gerçekleşir.
Hitachi 43HK6W64 TV, tam USB aygıt yazılımı gerektirir.
"MB120 Hitachi Smart V.2.45.10.0" indirmesine erişim sağladığınız için minnettar olurum.
![]()
![]()
1. For Hitachi 43HK6W64 I have BIN for flash memory. It is written with a programmer. I don't have for a stick.Hitachi 43HK6W64 televizyon,
matris VES430QNDL-2D-N11
anakart 17MB120.
TV'yi açtıktan sonra bir ekran koruyucu belirir ve döngüsel yeniden başlatma gerçekleşir.
Hitachi 43HK6W64 TV, tam USB aygıt yazılımı gerektirir.
"MB120 Hitachi Smart V.2.45.10.0" indirmesine erişim sağladığınız için minnettar olurum.
![]()
![]()
Sağlanan yazılım için çok teşekkür ederiz. Başarıyla indirdim ve mümkünse riski bana ait olmak üzere deneyeceğim. Deneylerin sonuçlarını yazacağım.1. For Hitachi 43HK6W64 I have BIN for flash memory. It is written with a programmer. I don't have for a stick.
2. For main 17MB120 and panel VES430QNDL-2D-N11 I have software for the stick. Try at your own risk. Another remote control may be required. You can use a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.