ibrahimtatli
Yeni Üye
Tabi ki ne demek, ilginiz ve alakanız için tekrar teşekkürler kolay gelsin iyi çalışmalar iyi forumlar.Yarın marketten birkaç çikolata alıp çocukları sevindir. Gözün aydın.
Tabi ki ne demek, ilginiz ve alakanız için tekrar teşekkürler kolay gelsin iyi çalışmalar iyi forumlar.Yarın marketten birkaç çikolata alıp çocukları sevindir. Gözün aydın.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.![]()
Merhaba tv vestel logosu gelip gidiyor sonra da kapanıyor. yardımcı olur musunuz?
"Ekran açılmıyor"' u detaylı tanımlayın.Merhaba, cihazım toshiba model serisi resimde attığım gibi. Sorunum ekran açılmıyor sanırım 17mb170 yazılım yüklemek gerekiyor yardımınızı rica ederim.
![]()
Kumandanın pillerini kontrol edin. TV üzerindeki tuşla da açmayı deneyin. Eğer standby sabit yanıyorsa zaten yazılımı yükleyemezsiniz. Bilgi verin.Kırmızı ışık yanıyor ama kumandadan açılmıyor. Daha önce vestel tv de böyle problem olmuştu flash ile yazılım atıp duzeltmistim. Eğer link verirseniz mb170 dosyasını atıp denemek istiyorum
Kurtarma yazılımı verildi.![]()
![]()
![]()
resimlerdeki anakarta sahip vestel tv için full yazılıma ihtiyacım var.
tv açıldığında vestel logosu geliyor sonra kendini kapatıyor.
Hepsini denedim bu isi az cok biliyorum yazilim atmam lazim rica ediyorum yazilim verirseniz cok sevinirim.Kumandanın pillerini kontrol edin. TV üzerindeki tuşla da açmayı deneyin. Eğer standby sabit yanıyorsa zaten yazılımı yükleyemezsiniz. Bilgi verin.
Verdiğiniz seri bilgisine uygun elimizde yazılım yok.Hepsini denedim bu isi az cok biliyorum yazilim atmam lazim rica ediyorum yazilim verirseniz cok sevinirim.
Daha önce size yazılım konusunda yardımcı olmuşuz. Neden kaynağı belli olmayan yerlerden yazılım indirip tv'nizi tehklikeye atiyorsunuz.Kolay gelsin vestel tv yazılım yukledım ama yanlış yukledım sanırım Sinyal gelmiyor Güncel yazılım atarmısınız
![]()
Kolay gelsin vestel tv yazılım yukledım ama yanlış yukledım sanırım Sinyal gelmiyor Güncel yazılım atarmısınız
![]()
bizde aynı tv den 3 tane var bir ay içinde üçüde aynı sıkıntı oldu O attığınız yazılımı denedim olmadı Başka kaynaktan yazılım almadımDaha önce size yazılım konusunda yardımcı olmuşuz. Neden kaynağı belli olmayan yerlerden yazılım indirip tv'nizi tehklikeye atiyorsunuz.