V
Vivaro_bad
Yeni Üye
- 14 Kas 2019
- 4
- 34
Teşekkür ederimBildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederimBildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Peki başta neden parlak bir görüntü geliyor.Sorun Led kaynaklı.
On PowerOn the mainboard measures the current trough the background LED stripes. If just one of the LEDs is broken the measured current is higher then expected and the background LEDs are disabled.Peki başta neden parlak bir görüntü geliyor.
Welcome back T TommyDataOn PowerOn the mainboard measures the current trough the background LED stripes. If just one of the LEDs is broken the measured current is higher then expected and the background LEDs are disabled.
Bir başka kurtarma yazılımı verildi. Yükleme sonucunu bildirin. Ayrıca yüklemeyi nasıl yaptığınızı yazın.
üstadım sen biraz bekle sana başka yazılım verelim.
3 adet farklı usb ile denedim olmadı sürekli standby ışığı yanıp sönüyor bende anakartı söktüm
25L12835F entegre ye hangi yazılımı atmam gerekiyor verdiğiniz yazılımlardan?
tamamdır ilginiz için teşekkür ederim birde bu entegreyi tl866 ile silemiyorum ve programlayamıyorum yerine 25q128fv kullansam olurmu?üstadım sen biraz bekle sana başka yazılım verelim.
Yeni Verdiğim yazılımı indirdiğiniz alandaki talimata uygun yüklemeye çalışın.tamamdır ilginiz için teşekkür ederim birde bu entegreyi tl866 ile silemiyorum ve programlayamıyorum yerine 25q128fv kullansam olurmu?
kurtarma yazılımı verdim. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Vestel yazısında kalıyor ne yapılabilir
bu oldu ekran geldi çok teşekkürler sağolunYeni Verdiğim yazılımı indirdiğiniz alandaki talimata uygun yüklemeye çalışın.
Yazılımı almazsa eprom silip tekrardan yazdırmak zorundasınız.
Yarın marketten birkaç çikolata alıp çocukları sevindir. Gözün aydın.bu oldu ekran geldi çok teşekkürler sağolun
Tabi ki ne demek, ilginiz ve alakanız için tekrar teşekkürler kolay gelsin iyi çalışmalar iyi forumlar.Yarın marketten birkaç çikolata alıp çocukları sevindir. Gözün aydın.