Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,016
full yazılım verildi bildirim canından ulaşabilirsiniztv açılıyor ledler çalışıyor. panelde görüntü yok.
full yazılım verildi bildirim canından ulaşabilirsiniztv açılıyor ledler çalışıyor. panelde görüntü yok.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar stand-by ışığı yanıp sönüyor yazılım lütfen. Anakart ta 17MB130E yazıyor
![]()
![]()
Merhabalar sorun ss iptv de gösterim olmuyordu sorunu hallettim hocam. Lakin güncelleme yapmak istiyorum son upgrade ini yani o nedenden ötürü izin almam gerekiyormuş buradan o yüzden yazdımher iki konuya ayrı ayrı mesaj yazmışsınız.
Cihazdaki sorun nedir.?
Merhaba televizyon tamircisiyim bu regal televizyon regal logosunda sabit kalıyor full yazılım gönderebilirmisiniz.kolay gelsin.
![]()
Mesajı okudunuz mu? Gerekli aksiyonu hemen almazsanız uzaklaştırılacaksınız.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Önemli not: Nickinizi en kısa zamanda değiştirme talebinde bulunup anlamlı bir nick edinin. Aksi taktirde yardımcı olunamayacaktır.
farklı yazılım denemedim.Mesajı okudunuz mu? Gerekli aksiyonu hemen almazsanız uzaklaştırılacaksınız.
Ayrıca yazılım istediğiniz cihazda daha önce farklı yazılım denediniz mi?
Merhaba konuyla ilgili yazılımı indirmem için bu gerekiyor sanırım?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhabalar sorun ss iptv de gösterim olmuyordu sorunu hallettim hocam. Lakin güncelleme yapmak istiyorum son upgrade ini yani o nedenden ötürü izin almam gerekiyormuş buradan o yüzden yazdım
Tvdeki sorun nedir?merhaba , resmini paylaştığım modele uygun full yazılım olan varmı elinde , paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
farklı yazılım denemedim.
Üyemiz uyarıları dikkate almadığı için uzaklaştırılmıştır.Mesajı okudunuz mu? Gerekli aksiyonu hemen almazsanız uzaklaştırılacaksınız.
Ayrıca yazılım istediğiniz cihazda daha önce farklı yazılım denediniz mi?
Tvdeki sorun nedir? cihaza farklı bir panel taktım , görüntü negatifti sonrasında bir full yazılım attım ama 32fa9500 e aitti , şuan görüntü tamamen gitti. başka bir panel yazılımıda deneyemiyorum şuan o yüzden modele uygun full yazılımı rica ettim
![]()