M
mhmynrllhbyr
Yasaklı Üye
- 7 Kas 2021
- 36
- 33
Merhaba televizyon tamircisiyim bu regal televizyon regal logosunda sabit kalıyor full yazılım gönderebilirmisiniz.kolay gelsin.

Merhaba televizyon tamircisiyim bu regal televizyon regal logosunda sabit kalıyor full yazılım gönderebilirmisiniz.kolay gelsin.
![]()
Mesajı okudunuz mu? Gerekli aksiyonu hemen almazsanız uzaklaştırılacaksınız.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Önemli not: Nickinizi en kısa zamanda değiştirme talebinde bulunup anlamlı bir nick edinin. Aksi taktirde yardımcı olunamayacaktır.
farklı yazılım denemedim.Mesajı okudunuz mu? Gerekli aksiyonu hemen almazsanız uzaklaştırılacaksınız.
Ayrıca yazılım istediğiniz cihazda daha önce farklı yazılım denediniz mi?
Merhaba konuyla ilgili yazılımı indirmem için bu gerekiyor sanırım?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhabalar sorun ss iptv de gösterim olmuyordu sorunu hallettim hocam. Lakin güncelleme yapmak istiyorum son upgrade ini yani o nedenden ötürü izin almam gerekiyormuş buradan o yüzden yazdım
Tvdeki sorun nedir?merhaba , resmini paylaştığım modele uygun full yazılım olan varmı elinde , paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
farklı yazılım denemedim.
Üyemiz uyarıları dikkate almadığı için uzaklaştırılmıştır.Mesajı okudunuz mu? Gerekli aksiyonu hemen almazsanız uzaklaştırılacaksınız.
Ayrıca yazılım istediğiniz cihazda daha önce farklı yazılım denediniz mi?
Tvdeki sorun nedir? cihaza farklı bir panel taktım , görüntü negatifti sonrasında bir full yazılım attım ama 32fa9500 e aitti , şuan görüntü tamamen gitti. başka bir panel yazılımıda deneyemiyorum şuan o yüzden modele uygun full yazılımı rica ettim
![]()
Standby ışığı tamamen kaybolduğunda (Bilgisayara bağlı iken) net görebileceğiniz bir görüntüyü açın ve ekrana telefon flaş ışığı ile bakın. Ben arızayı netleştirdim ancak sizin de kontrol etmenizi istiyorum. Eğer ekranda belli belirsiz bir görüntü alıyorsanız (Hatta mouse imlecini ekranda gezdirmeye çalışın.) Led Bar arızanız var demektir. Sonucu bildirin.Merhabalar, SEG 32226b 32" model televizyona sahibim. Sorunum şu; standby (sol alttaki kırmızı ışık) sabit duruyor, kumandadan güç tuşuna bastığım zaman bir süre yanıp sönüyor sonra ise tamamen kayboluyor yani ne sabit duruyor ne yanıp sönüyor. SEG yazısı ise milisaniyelik ekrana gelip gidiyor.
Bazen zorladığımda defalarca kez denediğimde vs. geliyor, ama sonraki gün nafile, aynı problem. Yazılım konusunda pek bilgiye sahip değilim, tam yazılım, kurtarma yazılımı vb. şeyler var sanırsam. Hangisini yapmam gerektiğini dosyalar ile iletirseniz çok müteşekkir olurum. İstenilen görseller ekte bulunmakta, teşekkür ederim.
NOT: Daha önce yazılım denemedim, panel değişikliği yapılmadı ve farklı bir anakart takılmadı.
NOT 2: Arada bi' zorlayınca düzelip, ekran gelebiliyor. Buna rağmen yazılım yapmam iyi mi olur, kötü mü? Cevaplarsanız sevinirim.
![]()
![]()
![]()