B
Barış aksu
Yeni Üye
- 23 Eyl 2020
- 30
- 23
Teşekkür ederim cok sağolunkurtarma yazılımı verildi.
Teşekkür ederim cok sağolunkurtarma yazılımı verildi.
Bugün pc bulma ve düzeltme şansım yok hocam. Disk düzeni bu şekilde denesem olmaz mı yani gpt olarak yazılım yüklenmez mi?disk bölümü düzenini mbr olarak değiştir. seçenekte non boot varsa onuda seçebilirsin.
Fungerade perfekt, stort tack!!Jag har den bara för TV-kombinationen. För stick och programmerare. Om fjärrkontrollen inte längre fungerar, använd en programmerbar. Försök på egen risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Everything seems to work, exept for some HDMI ports, looks like hdmi 3-4 is disabled, cannot enable them by service meny (read only) how to enable all hdmi ports?Fungerade perfekt, stort tack!!
Merhaba benimde aynı model atabilir misinizHer konuya yazmanıza gerek yok yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
It worked, big thanks.I only have it for the TV combination. For stick and programmer. If the remote control no longer works, use a programmable one. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tamamdır, seçimler doğru ama ben hata mı yaptım acaba![]()
![]()
Bu şekilde formatladım ve bellek içine attım dosyaları. Gece tekrar deneyeceğim bakalım![]()
Profil editor ileFungerade perfekt, stort tack!!
Everything seems to work, exept for some HDMI ports, looks like hdmi 3-4 is disabled, cannot enable them by service meny (read only) how to enable all hdmi ports?
İlk iki dosyayı silmeden ve silerek denedim hocam ama değişen bişey olmadı. Tv yazılımı yükleme aşamasına geçmiyor. Yani şöyle diyim usb yi takmasam da standby ışığı belli aralıklarla yanıp sönüyor. Yarın bir de mbr yaparak denerim artık son olarakTamamdır, seçimler doğru ama ben hata mı yaptım acaba,çünkü benim kullandığım gparted (linux) ile bootable diski boot bayrağını kaldırdığımda oluyordu, gbt seçmek doğru olan mı acaba ,şimdi şaşırdım
At bakalım yazılımı fakat ilk 2 dosyayı silmen lazım sadece tv yazılımları olsun
![]()
Ben konulara linux üzerinden bakıyorum , linux kulanıcısıyım, windows yazılım atmak için virtualboxta var sadece ,o da xp.Seni de uğraştırmış oldum, özürlerimi kabul et, çünkü bizde gerçekten çok kolay ,bayrak tikini kaldırıyorsun olay bitmiş oluyor (foto da atayım birazdan)İlk iki dosyayı silmeden ve silerek denedim hocam ama değişen bişey olmadı. Tv yazılımı yükleme aşamasına geçmiyor. Yani şöyle diyim usb yi takmasam da standby ışığı belli aralıklarla yanıp sönüyor. Yarın bir de mbr yaparak denerim artık son olarakhatta bugün 4 8 ve 16 gb olmak üzere 3 tane usb hazırlamıştım.
Buradaki Boot tikini kaldırınca boot yapmııyor ve tv görüyor usb yi ,mbr olmamalı derken onu kastetmiştimBen konulara linux üzerinden bakıyorum , linux kulanıcısıyım, windows yazılım atmak için virtualboxta var sadece ,o da xp.Seni de uğraştırmış oldum, özürlerimi kabul et, çünkü bizde gerçekten çok kolay ,bayrak tikini kaldırıyorsun olay bitmiş oluyor (foto da atayım birazdan)