resimle ilgili sorun, sıfırlandıktan sonraFor stick and programmer. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
resimle ilgili sorun, sıfırlandıktan sonraFor stick and programmer. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
The problem is easily solved with the panel profile.resimle ilgili sorun, sıfırlandıktan sonra
Mbr yaparak denedim ama maalesef yine tv yükleme aşamasına geçmedi sanırım sorun tv de. Artık yapacak bişey yokTeşekkür ederim ,hanıma okuttum yazını ,"bana ne naparsanız yapın" dedi (naparsanız ona aittir düzeltmeden yazdım ) ,işin özü biz üzülüyoruz aslında, onca para ver ve tv yazılımı bozulsun ,buna neden olarak panel gösterilsin ve bir dünya para alınsın.Daha geçen gün başıma geldi,inan işi yapmak 8 dakikamı almadı,muhabbet konusunda yazacağım mutlaka arkadaştan izin alabilirsem(izin almadan yazmam asla ) Hayırlı geceler
Eprom yazılımı almiyor gibi duruyor.Mbr yaparak denedim ama maalesef yine tv yükleme aşamasına geçmedi sanırım sorun tv de. Artık yapacak bişey yok
İlk denemelerimde yazılım alıyordu ama başarılı olamamıştı. Ama son bir kaç gündür yazılım yükleme aşamasına geçmiyor. Dediğiniz gibi olabilir. Servis çağırmayı düşünüyorum ama ne kadar ücret çıkar bilemiyorum. Bakalım artık hayırlısı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim elinizden geleni yaptınız ilgilendiniz. Sizleri tanımış oldum en azından.Eprom yazılımı almiyor gibi duruyor.
Geçenlerde başka üyemizde aynı şekilde olmuştu. Epromu değiştirmiş ve yazılımı yüklemişi.
Herkese kolay gelsin vestel 43ub9300 marka model televizyonum açma tuşuna bastığımda vestel logo geliyor sonra tekrar standby konumuna geçiyor konutla alakalı ne yapabilirim S.N:7732368 700256 model ve seri nolu resmi ekliyorum. Şim
diden teşekkürler
Aferim ne olduğu belirsiz yazılımlar deneyin bakalım
Ustam yukarıda etiketteki bilgileri olan tv de logo gelip gidiyor farklı yazılımlar denedim istediğim sonuca varamadım.. bu tv nin yazılımına ihtiyacım var .yardımlarınız için teşekkür ederim ..hayırlı işler...
kartın mb82 olduğuna emin misiniz.! ona göre vereceğim yazılımı.32 FİNLUX arka etkiketi yok cihazın kurtarma yazılımı lazım elinde olan yardımcı olabilir mi
17Mb82s anakart
17ıps19-5 besleme
Üzgünüm cihazını ayağa kaldıramadık. İşin düşünce değil her zaman beklerizİlk denemelerimde yazılım alıyordu ama başarılı olamamıştı. Ama son bir kaç gündür yazılım yükleme aşamasına geçmiyor. Dediğiniz gibi olabilir. Servis çağırmayı düşünüyorum ama ne kadar ücret çıkar bilemiyorum. Bakalım artık hayırlısı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim elinizden geleni yaptınız ilgilendiniz. Sizleri tanımış oldum en azından.