Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

vestel 43ud9300
sn: 7828337 700091
MB120 Vestel Carbon V2.45.35 yüklü.

tv kendi kendine kapanıyor. Bazen 1 2 saatte kapanıyor. onun için yazılım istiyorum

IMG_20240123_193853bb1474ae7125b5ba.jpg
IMG_20240122_2227230327c9681cfc8fea.jpg

disk bölümü düzenini mbr olarak değiştir. seçenekte non boot varsa onuda seçebilirsin.
Bugün pc bulma ve düzeltme şansım yok hocam. Disk düzeni bu şekilde denesem olmaz mı yani gpt olarak yazılım yüklenmez mi?

Jag har den bara för TV-kombinationen. För stick och programmerare. Om fjärrkontrollen inte längre fungerar, använd en programmerbar. Försök på egen risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Fungerade perfekt, stort tack!!

Everything seems to work, exept for some HDMI ports, looks like hdmi 3-4 is disabled, cannot enable them by service meny (read only) how to enable all hdmi ports?

Son düzenleme:
Merhaba,
Televizyonum 5.35.4.0'dan 5.35.8.6'ya güncellemeye çalışıyor ancak sürekli donuyor ve aynı sürüme geri dönüyor.
Yardım edebilir misiniz?
(Türkçe bilmiyorum, teşekkür ederim DeepL)

vestel-alert.png
vestel-tag.png

Her konuya yazmanıza gerek yok yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
Merhaba benimde aynı model atabilir misiniz

Merhaba ışığı yanıp sönüyor ve televizyon açılmıyor
hi level 49hl550

IMG20240123231341.jpg

Son düzenleme:
MB 97 Regal smart tv kablolu internet erişimi var yutub video oynatmıyor neden olabilir çözümü yokmu lütfen yardım edin

mb100 2.7.0.0 güncelleme yazılım

IMG_20231017_213833_Neb7789d38c3807a9.jpg

istemiştim

I only have it for the TV combination. For stick and programmer. If the remote control no longer works, use a programmable one. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
It worked, big thanks.
Looks like all functions work, exept for some HDMI ports, hdmi 3-4 is disabled,
Tried to enter service meny to enable, but that option is read only.
Is there a way to enable all 4 HDMI ports?

1000077259.jpg

1000077260.jpg

Bu şekilde formatladım ve bellek içine attım dosyaları. Gece tekrar deneyeceğim bakalım 🤔
Tamamdır, seçimler doğru ama ben hata mı yaptım acaba :alala ,çünkü benim kullandığım gparted (linux) ile bootable diski boot bayrağını kaldırdığımda oluyordu, gbt seçmek doğru olan mı acaba ,şimdi şaşırdım :alala At bakalım yazılımı fakat ilk 2 dosyayı silmen lazım sadece tv yazılımları olsun :ok

Everything seems to work, exept for some HDMI ports, looks like hdmi 3-4 is disabled, cannot enable them by service meny (read only) how to enable all hdmi ports?
Profil editor ile

Tamamdır, seçimler doğru ama ben hata mı yaptım acaba :alala ,çünkü benim kullandığım gparted (linux) ile bootable diski boot bayrağını kaldırdığımda oluyordu, gbt seçmek doğru olan mı acaba ,şimdi şaşırdım :alala At bakalım yazılımı fakat ilk 2 dosyayı silmen lazım sadece tv yazılımları olsun :ok
İlk iki dosyayı silmeden ve silerek denedim hocam ama değişen bişey olmadı. Tv yazılımı yükleme aşamasına geçmiyor. Yani şöyle diyim usb yi takmasam da standby ışığı belli aralıklarla yanıp sönüyor. Yarın bir de mbr yaparak denerim artık son olarak 😊 hatta bugün 4 8 ve 16 gb olmak üzere 3 tane usb hazırlamıştım.

İlk iki dosyayı silmeden ve silerek denedim hocam ama değişen bişey olmadı. Tv yazılımı yükleme aşamasına geçmiyor. Yani şöyle diyim usb yi takmasam da standby ışığı belli aralıklarla yanıp sönüyor. Yarın bir de mbr yaparak denerim artık son olarak 😊 hatta bugün 4 8 ve 16 gb olmak üzere 3 tane usb hazırlamıştım.
Ben konulara linux üzerinden bakıyorum , linux kulanıcısıyım, windows yazılım atmak için virtualboxta var sadece ,o da xp.Seni de uğraştırmış oldum, özürlerimi kabul et, çünkü bizde gerçekten çok kolay ,bayrak tikini kaldırıyorsun olay bitmiş oluyor (foto da atayım birazdan)

Ben konulara linux üzerinden bakıyorum , linux kulanıcısıyım, windows yazılım atmak için virtualboxta var sadece ,o da xp.Seni de uğraştırmış oldum, özürlerimi kabul et, çünkü bizde gerçekten çok kolay ,bayrak tikini kaldırıyorsun olay bitmiş oluyor (foto da atayım birazdan)
Buradaki Boot tikini kaldırınca boot yapmııyor ve tv görüyor usb yi ,mbr olmamalı derken onu kastetmiştim:slap
teraspy-160.png

Estağfurullah hocam ne özürü olur öyle şeyler 😊 Yarın mbr yaparım sorun değil. Ama anladığım kadarıyla benim tv usb yi okumuyor ve bu yüzden kurulum aşamasına geçmiyor.

Geri
Üst Alt