verebilirmisinizv2.15.25
verebilirmisinizv2.15.25
Güncelleme konusuna yazın. Bu konu kurtarma yazılım konusu.verebilirmisiniz
nereye yazmam gerek güncelleme konusuGüncelleme konusuna yazın. Bu konu kurtarma yazılım konusu.
disk bölümü düzenini mbr olarak değiştir. seçenekte non boot varsa onuda seçebilirsin.
Bu şekilde formatladım ve bellek içine attım dosyaları. Gece tekrar deneyeceğim bakalım
Üstadım güncelleme konusuna defalarca mesaj yazmışsınız.!nereye yazmam gerek güncelleme konusu
teşekürlerÜstadım güncelleme konusuna defalarca mesaj yazmışsınız.!
Anasayfada son mesajlar bölümünde hep üst sıralarda durur.
For stick and programmer. Try at your own risk.Merhaba, tam USB ürün yazılımına ihtiyacınız var
Üstadım tekrar ediyorum bu konu KURTARMA yani çökmüş cihazlar için yazılım başlığımerhaba vestel mb100 2.7.0.0 yazılımı verebilirmisiniz
merhaba vestel mb100 2.7.0.0 yazılımı verebilirmisiniz
ama nasıl yazıcam link verirmisiniz bir türlü yazamadım siz geliyor demekkiÜstadım tekrar ediyorum bu konu KURTARMA yani çökmüş cihazlar için yazılım başlığı
siz GÜNCELLEME yazılım konusuna yazınız.
kurtarma yazılımı verildi.Merhabalar
17mb140 vestel ürünüm icin yazılım ıstıyorum herhangi Bi değişiklik veya tamirat yapılmadı. Sorun
Tv fişini takıyorum taktıktan sonra standby ışığı yanıyor vestel logosu geliyor fakat logo gittikten sonra ekran açılmıyor TV kendini kapatıyor sonra kumanda ıle etkılesime sokuyorum.Aynı şekilde kendini açmaya calışıyor ama yine logo gittikten sonra ekran açılmıyor