yazılımı görünmüyor ustam...boot zarar gormedi ..Aferim ne olduğu belirsiz yazılımlar deneyin bakalım
umarım boot zarar gelmemiştir. Kurtarma yazılımı verdim.-
yazılımı görünmüyor ustam...boot zarar gormedi ..Aferim ne olduğu belirsiz yazılımlar deneyin bakalım
umarım boot zarar gelmemiştir. Kurtarma yazılımı verdim.-
hocam teşekkurler kurtarma dosyası indirdim fakat tv yukleme yapmıyor. kırmızı ışık sürekli yanıp sönmüyor tv açılıyor. full yazılım varsa denesem nasıl olur.vestel 43ud9300
sn: 7828337 700091
MB120 Vestel Carbon V2.45.35 yüklü.
tv kendi kendine kapanıyor. Bazen 1 2 saatte kapanıyor. onun için yazılım istiyorum
17mb82s evetkartın mb82 olduğuna emin misiniz.! ona göre vereceğim yazılımı.
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.bu eki nasıl kullanmamız lazım acaba bilgi verebilir misiniz
Kurtarma yazılımı verdim bildirimleri kontrol edin.17mb82s evet
ustam kurtarma yazılımı sürekli yanıp söner duruma geçiyor ama yazılım alma sonlanmıyor ..sanırım uyum sağlamıyor ..vermiş oldugunz carbon yazılım ..oysa ben buna tıtanium yazılım olarak attım fakat görüntü ters çıkıyor ..vestel destek yazılım desteği vermiyor .. varsa full yazılım tavsıye edermisiniz ..
Ustam yukarıda etiketteki bilgileri olan tv de logo gelip gidiyor farklı yazılımlar denedim istediğim sonuca varamadım.. bu tv nin yazılımına ihtiyacım var .yardımlarınız için teşekkür ederim ..hayırlı işler...
İndirdiğin dosyalar senin işini görmez full ve güncelleme yazılımları sadece yetkilendirme yapılırsa indirebilirsin..hocam teşekkurler kurtarma dosyası indirdim fakat tv yukleme yapmıyor. kırmızı ışık sürekli yanıp sönmüyor tv açılıyor. full yazılım varsa denesem nasıl olur.
Finlux için varsa ve ekstra 82s yazılımı varsa alabilirimİndirdiğin dosyalar senin işini görmez full ve güncelleme yazılımları sadece yetkilendirme yapılırsa indirebilirsin..
full yazılımı verdim bildirimi kontrol et.
23 martta indirdiğiniz kurtarma yazılımını kullanabilirsiniz.Finlux için varsa ve ekstra 82s yazılımı varsa alabilirim
FULL yazılım verildi. Bildirimi kontrol et
selamun aleyküm
vestel 49ud8400 4k smart tv yazılım ihtiyacım var.
cihaz açılıyor vestel yazıp görüntü gidiyor ışık var ama işlem yapılamıyor
yazılım mb130 smart diye gördüm
kurtarma yazılımı alabilirmiyim
çok sağolun şimdiden
Allah razı olsun ustam işin rast gelsinFULL yazılım verildi. Bildirimi kontrol et
Oldu usda sağol testler yapıldı teslim edilcek23 martta indirdiğiniz kurtarma yazılımını kullanabilirsiniz.