Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

iyi akşamlar usta dosyaları görmedi yazılım almıyor acılma moduna geçiyor internetten indirdiğimi hemen görmüştü sorun ne olabilir usta

WhatsApp-Image-2024-01-04-at-19.42.28.jpg

AlihOzcan full yazılım verildi. Bildirim çanını kontrol edin yazılımı talimata uygun olarak yükleyip sonucu mutlaka bildirin.

Merhaba,

Vestel 42PF9060 model tvmde standby isigi yanip sonuyor ancak herhangi bir goruntu gelmiyor veya tv acilmiyor. Alta video linkini de ekledim. Bir akşam calisirken ertesi gun bir anda gitmis. Neden olabilir? Ne yapmamiz lazim?

Yardımlarınız icin simdiden teşekkürler

20240104_192131474e87e90a9aadd2.jpg

AlihOzcan, size yazılım verdim. Sağ üstteki bildirim çanını kontrol edin.

belleğin boot türü MBR olmalı kontrol edermisin.
fat 32 olarak biçimledim ustam ama birtürlü okumadı tekrardan başka yazılım vardı uymayan denemek için onu aynı şekilde yükledim hemen görüyor dosyaları

fat 32 olarak biçimledim ustam ama birtürlü okumadı tekrardan başka yazılım vardı uymayan denemek için onu aynı şekilde yükledim hemen görüyor dosyaları
Yeni bir yazılım verdim.

yazılım aldı ustam ama açildıktan sonra hiç birşey gelmedi
ustam eprom deyiştirdim şüpelendim epromdan sonra tekrar son attığın yazılımı yükledim oldu ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim usta

ustam eprom deyiştirdim şüpelendim epromdan sonra tekrar son attığın yazılımı yükledim oldu ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim usta
hangi yazılımı yüklendin.?

dün yolladıgınız full yazılımı hiç okumadı bu akşamki attığınız yazılımı yükledim sanırım kurtarma yazılımı
hangisinin çalıştığını kendime not almak için sordum. Gözün aydın güle güle kullan.

Geri
Üst Alt