E
emssakarya
Yeni Üye
- 3 Ocak 2024
- 1
- 34
17MB140 23415319 yazılım
konunun 1.mesajını okudunuz mu.?
17MB140 23415319 yazılım
Tv'de ki sorun nedir.Selamun aleykum,
görseldeki televizyonun full yazılımı lazım. Desteklerinizi talep ediyorum teşekkür ederim.
vestel yazısı gelip gidiyordu kırmızı lamba yanıp sönüyor bir yazilim attım netten bulup fakat uymadı şimdi açılıyor fakat ekran siyahta kalıyorTv'de ki sorun nedir.
sanırım yazılım uymadı ustaSelamun aleykum,
görseldeki televizyonun full yazılımı lazım. Desteklerinizi talep ediyorum teşekkür ederim.
vestel yazısı gelip gidiyordu kırmızı lamba yanıp sönüyor bir yazilim attım netten bulup fakat uymadı şimdi açılıyor fakat ekran siyahta kalıyor
Bildirim çanını kontrol et full yazılımı verdim.Selamun aleykum,
vestel yazısı gelip gidiyordu kırmızı lamba yanıp sönüyor bir yazilim attım netten bulup fakat uymadı şimdi açılıyor fakat ekran siyahta kalıyor
sanırım yazılım uymadı usta
çok teşekkürler usta deniyecem inşallah olur hayırlı geceler allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşBildirim çanını kontrol et full yazılımı verdim.
yazılımı denedikten sonra bilgi ver.çok teşekkürler usta deniyecem inşallah olur hayırlı geceler allah işinizi gücünüzü rast getirsin inş
Tekrar merhaba yazılımı aldı ışık yanıp söndü fakat yine aynı sorun devam ediyor bir değişiklik olmadıChrome' dan farklı bir tarayıcı ile deneyin. Chrome bazen böyle saçma hatalar verebiliyor. Dosyaların tamamı virüs taramasından periyodik olarak geçen orijinal dosyalardır.
Siz biraz bekleyin yazılımı temin edince bilgi vereceğim.seg 43sbf715
seg 43sbf715 için yazılım alabilir miyim
Televizyonumda seg yazısı geldikten sonra ekran kararıp duruyor hic yapmadim onun için net alatarak yazılım atmayi anlatır mısınız tv markasi ve sn si yukarıda
Çok teşekkürlerSiz biraz bekleyin yazılımı temin edince bilgi vereceğim.
Bildirim çanını kontrol edin yazılımı indireceğiniz alana sizi yönlendirecektir. Talimata uygun şekilde yükleyin.Çok teşekkürler