iyi akşamlar usta dosyaları görmedi yazılım almıyor acılma moduna geçiyor internetten indirdiğimi hemen görmüştü sorun ne olabilir ustayazılımı denedikten sonra bilgi ver.
iyi akşamlar usta dosyaları görmedi yazılım almıyor acılma moduna geçiyor internetten indirdiğimi hemen görmüştü sorun ne olabilir ustayazılımı denedikten sonra bilgi ver.
başka usb bellek denermisin.iyi akşamlar usta dosyaları görmedi yazılım almıyor acılma moduna geçiyor internetten indirdiğimi hemen görmüştü sorun ne olabilir usta
iyi akşamlar usta dosyaları görmedi yazılım almıyor acılma moduna geçiyor internetten indirdiğimi hemen görmüştü sorun ne olabilir usta
belleğin boot türü MBR olmalı kontrol edermisin.
fat 32 olarak biçimledim ustam ama birtürlü okumadı tekrardan başka yazılım vardı uymayan denemek için onu aynı şekilde yükledim hemen görüyor dosyalarıbelleğin boot türü MBR olmalı kontrol edermisin.
Yeni bir yazılım verdim.fat 32 olarak biçimledim ustam ama birtürlü okumadı tekrardan başka yazılım vardı uymayan denemek için onu aynı şekilde yükledim hemen görüyor dosyaları
yazılım aldı ustam ama açildıktan sonra hiç birşey gelmediYeni bir yazılım verdim.
ustam eprom deyiştirdim şüpelendim epromdan sonra tekrar son attığın yazılımı yükledim oldu ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim ustayazılım aldı ustam ama açildıktan sonra hiç birşey gelmedi
hangi yazılımı yüklendin.?ustam eprom deyiştirdim şüpelendim epromdan sonra tekrar son attığın yazılımı yükledim oldu ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim usta
dün yolladıgınız full yazılımı hiç okumadı bu akşamki attığınız yazılımı yükledim sanırım kurtarma yazılımıhangi yazılımı yüklendin.?
hangisinin çalıştığını kendime not almak için sordum. Gözün aydın güle güle kullan.dün yolladıgınız full yazılımı hiç okumadı bu akşamki attığınız yazılımı yükledim sanırım kurtarma yazılımı