dün yolladıgınız full yazılımı hiç okumadı bu akşamki attığınız yazılımı yükledim sanırım kurtarma yazılımı
dün yolladıgınız full yazılımı hiç okumadı bu akşamki attığınız yazılımı yükledim sanırım kurtarma yazılımı
Eline sağlık, geçenlerde bende bilgisayar biosuna yazım yüklerken bayağı uğraşmıştım. Eprom değişimi sonrasında yazılımı almıştı.
Süper ,eline sağlık Farklı model tv yazılımları epromu kilitliyor diyordum,sayende canlı olarak görmüş olduk
sorun nedir.?
17mb140 kurtarma yazılımı
led yanıp sönüyor sonra sabitliyor ama açılmıyorsorun nedir.?
led yanıp sönüyor sonra sabitliyor ama açılmıyor
sorun nedir.? 17mb140 yazılımlarıda görmüyor ok tuşuna basılı tutuyorum fişe takıyorum ama yine olmuyor
kurtarma yazılımı verildi.led yanıp sönüyor sonra sabitliyor ama açılmıyor
çok teşekkür ederim işe yaradıkurtarma yazılımı verildi.
Tv de ekran gelmiyor panel ledleri yanıyor.birkaç yazılım denedim logo geliyor sonra panel ışıkları yanmış kalıyor ama ekran hiç gelmiyor.TV' deki sorunu da paylaşınız.
Maalesef ayni sekilde hata devam ediyor üstadımA AlihOzcan full yazılım verildi. Bildirim çanını kontrol edin yazılımı talimata uygun olarak yükleyip sonucu mutlaka bildirin.
başka bir yazılım daha verdim yükleyip bilgi verin.Maalesef ayni sekilde hata devam ediyor üstadım
Cihaz arkasındaki etiketi paylaşırmısınız.vestel 10109401 1706700002 tv için Mb140 kurtarma Carbon yazılım indirmek istedim inmiyor hata veriyor tv açılırken vestel yazısı geliyor ve sonra açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler