Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
o yazılım ilk mesajındaki tv ait.Her iki tv içinde olur mu ustam?
o yazılım ilk mesajındaki tv ait.Her iki tv içinde olur mu ustam?
Tamam ustam çok teşekkür ederim, iyi çalışmalaro yazılım ilk mesajındaki tv ait.
elimde başka yazılım yokDenedim ustadim yukleme sonrasi yine ayni sekilde panelde isiklar yanip sonuyor ve goruntu gelmiyor
açılıp kapanma ustam
eğer elinzde varsa bunun içinde full yazılım alabilir miyim? ledler yanıyor görüntü yok. panel test edildi sağlam. 32HB7400
Sota ustam bunun full yazılımı var mı sende?gönderdim.
Boş spi flash bellek ile yazılım almaz.by_trol ustamızın dikkatine
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Merhaba, seg marka tv açılışta logo gözüküp sonra siyah ekran oluyor. Yazılım atmak istiyorum. Herhangi bir parçası vs değişmedi. Yazılımı var mıdır?
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Rica ederimTeşekkür ederim.
İlginiz için teşekkür ederim ama malesef artık logoda gelmiyor sadece panel ışıkları yanıyorkurtarma yazılımı verildi.
Başka bir yazılım daha verdim. Birde bunu deneyinİlginiz için teşekkür ederim ama malesef artık logoda gelmiyor sadece panel ışıkları yanıyor
Verdiğiniz yazılım ile olumlu sonuç aldım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Malesef hocam buda çalıştırmadı. işin sıkıntı yanı logoda gelmiyor artıkBaşka bir yazılım daha verdim. Birde bunu deneyin