Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,985
Tv yazılımı alıyor mu.?Malesef hocam buda çalıştırmadı. işin sıkıntı yanı logoda gelmiyor artık
Tv yazılımı alıyor mu.?Malesef hocam buda çalıştırmadı. işin sıkıntı yanı logoda gelmiyor artık
evet mavi ışık hızlıca yanıp sönüyor yaklasık 2 dakika sonra panel ısıkları yanıyorTv yazılımı alıyor mu.?
Kaç ekran bu tvevet mavi ışık hızlıca yanıp sönüyor yaklasık 2 dakika sonra panel ısıkları yanıyor
24 inç. telefunken marka. model 24th4027Kaç ekran bu tv
24 inç. telefunken marka. model 24th4027
Işıklar yandığında bekliyormusun yoksa açılmadı diye fişi çekiyormusunevet mavi ışık hızlıca yanıp sönüyor yaklasık 2 dakika sonra panel ısıkları yanıyor
Yaklaşık 5 dakika bekliyorumIşıklar yandığında bekliyormusun yoksa açılmadı diye fişi çekiyormusun
Rica ederim.Verdiğiniz yazılım ile olumlu sonuç aldım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Benim kuzenin tv yazılımını vereyim dene bakalım ,olumlu olumsuz sonucu yazarsınYaklaşık 5 dakika bekliyorum
Cihazın arkasındaki etiketi paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.Hocam merhaba benim vestel mb97 tv de youtube açılmıyor yardımcı olurmusunuz?
Merhaba,full yazılıma ihtiyacım var.TV Regal yazısından sonra siyah ekrana düşüyor.Herhangi bir kart değişimi olmadı daha önce.
üyelik tarihinize baktım yenide sayılmazsınız neden bilmediğiniz yazımları tv yüklediniz.?Merhabalar Hı Level Seri Numarası 7938177 701433 olan Panel Numarası ise 23382834 VPAZ numarası ise 20273845 olan televizyon smart değildi bende 17MB110S Smart bir anakart taktım daha sonra görüntü ters ve bozuktu ama smart özellikler gelmişti. Panel yazılımı arayışına girdim ve bir yazılım yükledim olmadı sonra bir başka yazılım yükledim bu sefer ekran tamamen karardı sesi var ama görüntü hiç gelmiyor. Eski kartını geri taktım çalışıyor ama Smart olması için taktığım karta attığım yazılımdan dolayı o kart galiba çöktü. Kartı tekrar nasıl kurtarabilirim herhangi bir full yazılım var mı veya kurtarma yazılımı var mı yardımcı olabilir misiniz ?