Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
kurtarma yazılımı verildi.Tv de ekran gelmiyor panel ledleri yanıyor.birkaç yazılım denedim logo geliyor sonra panel ışıkları yanmış kalıyor ama ekran hiç gelmiyor.
kurtarma yazılımı verildi.Tv de ekran gelmiyor panel ledleri yanıyor.birkaç yazılım denedim logo geliyor sonra panel ışıkları yanmış kalıyor ama ekran hiç gelmiyor.
kurtarma yazılımı verildi.
teşekkürler yazılım nerden indirebilirimkurtarma yazılımı verildi.
Sağ üst kösedeki bildirim çanını kontrol edin.teşekkürler yazılım nerden indirebilirim
hocam teşekkürler fakat yazılımı yükleme işlemini bitiremiyor hocam kırmızı ışık yanıp sönmesi bitmiyor sanırım yazılım sonlanmayınca tv açılmıyor başka ne yapabilirim açılırken vestel yazısı çıkıyor sonra siyağ ekran kalıyorSağ üst kösedeki bildirim çanını kontrol edin.
başka usb bellek deneyin.hocam teşekkürler fakat yazılımı yükleme işlemini bitiremiyor hocam kırmızı ışık yanıp sönmesi bitmiyor sanırım yazılım sonlanmayınca tv açılmıyor başka ne yapabilirim açılırken vestel yazısı çıkıyor sonra siyağ ekran kalıyor
cihazdaki sorun nedir.merhaba sayın ustalarım vestel 32H9500 smart tv için full yazılıma ihtiyacım var. kurtarma yazılımını denedim ama sorun çözülmedi. 17MB211S Anakartlı. teşekkürler
hocam onu da denedim 4 gb yüksek olanlarda sıkıntı oluyor yazmışlar fakat kırmızı ışı hızlı hızlı yanıp sönüyor sanırım bitirme işlemini sonlandırmıyorbaşka usb bellek deneyin.
açılıp kapanma ustamcihazdaki sorun nedir.
gönderdim.açılıp kapanma ustam
eğer elinzde varsa bunun içinde full yazılım alabilir miyim? ledler yanıyor görüntü yok. panel test edildi sağlam. 32HB7400
Her iki tv içinde olur mu ustam?gönderdim.
başka bir yazılım daha verdim yükleyip bilgi verin.