Bana yazılım atıcakmısınız v.2 benim TV uyumluBen V2 Direk yüklüyorum sorun çıkaran olmadı fakat mb100 Eski ve yazılım desteği yıllar önce kesilen bir ana karttır. Güncel olan yazılım bile nereden baksanız 3-4 Yaşında yani bir beklentiniz olmasın.
Bana yazılım atıcakmısınız v.2 benim TV uyumluBen V2 Direk yüklüyorum sorun çıkaran olmadı fakat mb100 Eski ve yazılım desteği yıllar önce kesilen bir ana karttır. Güncel olan yazılım bile nereden baksanız 3-4 Yaşında yani bir beklentiniz olmasın.
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Bana yazılım atıcakmısınız v.2 benim TV uyumlu
Cevap verildi.![]()
17mb100 kurtarma yazılımını paylaşırsanız memnun olurum
not: forumda başka bir konuda daha talebim oldu mükerrer talep ettiysem özür dilerim
Tv deki sorun nedir?MERHABA CİHAZIM İÇİN KURTARMA YAZILIMI VARMIDIR
![]()
cevap verdim efendimTv deki sorun nedir?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.MERHABA CİHAZIM İÇİN KURTARMA YAZILIMI VARMIDIR
![]()
Üye uyarıldı. Israrla SPAM yapmaya devam ettiği için uzaklaştırıldı!![]()
17mb100 kurtarma yazılımını paylaşırsanız memnun olurum
not: forumda başka bir konuda daha talebim oldu mükerrer talep ettiysem özür dilerim
Forumda ya da sosyal medyada büyük harfle yazmak bağırmaktır. Mesajlarınızı ivedilikle küçük harfle düzenleyin!VESTEL YAZISINDAN SONRA TEKRAR KAPANIYOR TV AÇILMIYOR
HANGİ YAZILIM GEREKLİ BUNUN İÇİN
CEVAP YAZDIM
Bilmiyordum kusuruma bakmayınızForumda ya da sosyal medyada büyük harfle yazmak bağırmaktır. Mesajlarınızı ivedilikle küçük harfle düzenleyin!
Mesajlarınızı düzenlediğiniz zaman tekrar yazılım yetkilendirmesi yapılacaktır. Şu anda herhangi bir yazılımı indiremezsiniz!
Büyük harfle yazdığınız tüm mesajlarınızı düzenledikten sonra yazılım paylaşılacaktır. Yardım etmeye çalışırken bir de bağıra bağıra konuşmayı kusura bakmazsanız kabul edemiyoruz.bilmiyordum kusura bakmayın
hata bazı sorunlarla karşılaştık diyor dosyayı indir dediğimde
Bilmiyordum kusuruma bakmayınız
Haklısınız şimdi düzelttimBüyük harfle yazdığınız tüm mesajlarınızı düzenledikten sonra yazılım paylaşılacaktır. Yardım etmeye çalışırken bir de bağıra bağıra konuşmayı kusura bakmazsanız kabul edemiyoruz.
Ben onu bağırmak olarak bilmiyordum caps lock açık kalmıstı sadece ama canınız sağolsun teşekkür ederim yinede ilgilendiğiniz içinHaklısınız şimdi düzelttim