Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
ekran gelmiyor sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor açmaya çalıştığımda. yazılımla denemek istiyorum garantisi yok daha önce cihazım tamir görmedi her şeyi orjinaldir. yazılım için cevap bekliyorum, iyi akşamlar teşekkürler
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin panel yazılımını da kapsar.elm
Slm axen diye bir tv var yazilim coktu kaynakta sadece sadece pc gozuyor diger hdm ve aux gozukmuyor yazili mi varmi tsk ederimFull yazılım verildi bildirimi kontrol edin panel yazılımını da kapsar.
Rica ederiz.sorun çözüldü elinize sağlık teşekkür ederim
Konu başlığını tekrar okuyun. Axen sunny üretimidir. Vestel üretimi değildir.Slm axen diye bir tv var yazilim coktu kaynakta sadece sadece pc gozuyor diger hdm ve aux gozukmuyor yazili mi varmi tsk ederim
TabikiTv neredeyse 8 Yaşında ve eski bir ana karta sahip bu tvden sonra üretilenlerin bile yazılım desteği kesildi. Tv üzerinde olan yazılımın daha günceli arşivimizde olabilir kontrol için aşağıdaki işlemleri yapınız.
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Ekran kapanıyor derken görüntü kayboluyor ve ses var mı? Standby ışığı değişiyor mu?merhabalar
kumandadan açtığımda vestel yazısı geliyor sonra ekran kapanıyo bi kaç saniye sonra forumu az gezdim sanırım kurtarma yazılımı yüklemem gerekiyo fakat bulamadım arkasındaki etiket şöyle
mb181tc
Standby ışığı sönüyorsa TV açık kalıyor demektir. TV kapalı iken standby ışığı yanık kalmıyor mu?ses yok sadece fise takiyorum vestel yazisi geliyo sonra yazi gittikten 2-3 saniye sonra ekran tamamiyle kapaniyo standby isigida sonuyor ve bir daha kumandadan acilmiyor fisten cekip tekrar takdigimda en bastakiler gibi oluyor
ayrica bildirmde gelen doyayi indire bastigimda su uyariyi veriyor Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
Tabiki
Ben V2 Direk yüklüyorum sorun çıkaran olmadı fakat mb100 Eski ve yazılım desteği yıllar önce kesilen bir ana karttır. Güncel olan yazılım bile nereden baksanız 3-4 Yaşında yani bir beklentiniz olmasın.V1 olarak görüyorum. Eğer V2 geçişi mümkün ise By_Trol ustamız gerekli yazılımı paylaşacaktır. V1 olarak kalması gerekiyorsa en son sürüm yazılıma sahipsiniz.
standby ışığı sönüyo derken enerji kesiyor gibi tekrar kumandadan açma kapatma tuşuna bastığımda herhangi bir tepki vermiyor yani ışık geri gelmiyor tv üzerindeki tuşa basıncada kırmızı yanmıyor, ekrana flaş tuttum herhangi birşey görünmedi şuan yurtdışındayım gemiden yazıyorum tv gemide garantiye gönderme durumumda yok maalesef, dediğim gibi vestel yazısı net bir şekilde çıkıyo aydınlık sonra logo gittikten sonra 1-2 saniye siyah ekran üzerinde arkada ledler açık şekilde açık kalıp kapanıyorStandby ışığı sönüyorsa TV açık kalıyor demektir. TV kapalı iken standby ışığı yanık kalmıyor mu?
Önceki mesajınızda kumandadan açtığınızda bu hatayı aldığınızı, bu mesajda fişi çekip taktığınızı söylüyorsunuz. Hangisi?
TV ekranına telefon flaşı ile ışık tutun. Ekranda belirsizde olsa görüntü varsa bildirin.
Yazılımla ilgili yetki verdim fakat problemi netleştirmediğim için kaldırdım. Eğer cihazınızda donanım arızası varsa yazılım yüklemeye çalışırken daha fazla zarar verebilirsiniz.
Bu arada TV garantisi devam ediyor mu?