S Çevrimdışı

safaeker

Yeni Üye
27 Eki 2023
2
28
WhatsApp-Image-2023-10-27-at-21.30.00.jpg

ekran gelmiyor sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor açmaya çalıştığımda. yazılımla denemek istiyorum garantisi yok daha önce cihazım tamir görmedi her şeyi orjinaldir. yazılım için cevap bekliyorum, iyi akşamlar teşekkürler

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
WhatsApp-Image-2023-10-27-at-21.30.00.jpg

ekran gelmiyor sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor açmaya çalıştığımda. yazılımla denemek istiyorum garantisi yok daha önce cihazım tamir görmedi her şeyi orjinaldir. yazılım için cevap bekliyorum, iyi akşamlar teşekkürler
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

B Çevrimdışı

batisar

Yeni Üye
27 Eki 2023
3
30
merhabalar
kumandadan açtığımda vestel yazısı geliyor sonra ekran kapanıyo bi kaç saniye sonra forumu az gezdim sanırım kurtarma yazılımı yüklemem gerekiyo fakat bulamadım arkasındaki etiket şöyle

mb181tc

IMG_3951.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
Tv neredeyse 8 Yaşında ve eski bir ana karta sahip bu tvden sonra üretilenlerin bile yazılım desteği kesildi. Tv üzerinde olan yazılımın daha günceli arşivimizde olabilir kontrol için aşağıdaki işlemleri yapınız.

YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Tabiki

IMG_20231028_013830_N.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhabalar
kumandadan açtığımda vestel yazısı geliyor sonra ekran kapanıyo bi kaç saniye sonra forumu az gezdim sanırım kurtarma yazılımı yüklemem gerekiyo fakat bulamadım arkasındaki etiket şöyle

mb181tc

IMG_3951.jpg
Ekran kapanıyor derken görüntü kayboluyor ve ses var mı? Standby ışığı değişiyor mu?

Önemli not: Gece yarısı yardım isterken insanların müsait olmayabileceğini unutmayın. Forumda SPAM yapacak şekilde sürekli mesaj eklemek, yeni konu açmak yasaktır. Tüm sosyal mecralarda olduğu gibi.

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

batisar

Yeni Üye
27 Eki 2023
3
30
ses yok sadece fise takiyorum vestel yazisi geliyo sonra yazi gittikten 2-3 saniye sonra ekran tamamiyle kapaniyo standby isigida sonuyor ve bir daha kumandadan acilmiyor fisten cekip tekrar takdigimda en bastakiler gibi oluyor
ayrica bildirmde gelen doyayi indire bastigimda su uyariyi veriyor Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
ses yok sadece fise takiyorum vestel yazisi geliyo sonra yazi gittikten 2-3 saniye sonra ekran tamamiyle kapaniyo standby isigida sonuyor ve bir daha kumandadan acilmiyor fisten cekip tekrar takdigimda en bastakiler gibi oluyor
ayrica bildirmde gelen doyayi indire bastigimda su uyariyi veriyor Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
Standby ışığı sönüyorsa TV açık kalıyor demektir. TV kapalı iken standby ışığı yanık kalmıyor mu?

Önceki mesajınızda kumandadan açtığınızda bu hatayı aldığınızı, bu mesajda fişi çekip taktığınızı söylüyorsunuz. Hangisi?

TV ekranına telefon flaşı ile ışık tutun. Ekranda belirsizde olsa görüntü varsa bildirin.

Yazılımla ilgili yetki verdim fakat problemi netleştirmediğim için kaldırdım. Eğer cihazınızda donanım arızası varsa yazılım yüklemeye çalışırken daha fazla zarar verebilirsiniz.

Bu arada TV garantisi devam ediyor mu?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

V1 olarak görüyorum. Eğer V2 geçişi mümkün ise By_Trol By_Trol ustamız gerekli yazılımı paylaşacaktır. V1 olarak kalması gerekiyorsa en son sürüm yazılıma sahipsiniz.
Ben V2 Direk yüklüyorum sorun çıkaran olmadı fakat mb100 Eski ve yazılım desteği yıllar önce kesilen bir ana karttır. Güncel olan yazılım bile nereden baksanız 3-4 Yaşında yani bir beklentiniz olmasın.

B Çevrimdışı

batisar

Yeni Üye
27 Eki 2023
3
30
Standby ışığı sönüyorsa TV açık kalıyor demektir. TV kapalı iken standby ışığı yanık kalmıyor mu?

Önceki mesajınızda kumandadan açtığınızda bu hatayı aldığınızı, bu mesajda fişi çekip taktığınızı söylüyorsunuz. Hangisi?

TV ekranına telefon flaşı ile ışık tutun. Ekranda belirsizde olsa görüntü varsa bildirin.

Yazılımla ilgili yetki verdim fakat problemi netleştirmediğim için kaldırdım. Eğer cihazınızda donanım arızası varsa yazılım yüklemeye çalışırken daha fazla zarar verebilirsiniz.

Bu arada TV garantisi devam ediyor mu?
standby ışığı sönüyo derken enerji kesiyor gibi tekrar kumandadan açma kapatma tuşuna bastığımda herhangi bir tepki vermiyor yani ışık geri gelmiyor tv üzerindeki tuşa basıncada kırmızı yanmıyor, ekrana flaş tuttum herhangi birşey görünmedi şuan yurtdışındayım gemiden yazıyorum tv gemide garantiye gönderme durumumda yok maalesef, dediğim gibi vestel yazısı net bir şekilde çıkıyo aydınlık sonra logo gittikten sonra 1-2 saniye siyah ekran üzerinde arkada ledler açık şekilde açık kalıp kapanıyor

Geri
Üst Alt