Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
Aslında televisyonuma ilk aldığımda çalıştığı gibi ilk yazılımı istiyorum
çünkü bu siteden indirip yüklediğim tüm yazılımların hepsinin bir yerinde hata var mesela birinde 3d hatası diğerinde 4k diğerinde güvenlik diğerinde başka şey vss vss bir sürü yazabilirim
işte bu yüzden yazılımları artık kişiye özel veriyoruz.!

Sorun yazılımda değil sizde, televizyonunuza uygun olmayan yazılımları yüklemeye çalışıyorsunuz.

Bu bağlamda kaynaklar sisteminde artık hangi kullanıcının hangi yazılımı ne zaman kaç defa indirdiğini görebiliyoruz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
Merhaba , televizyon ilk kuruluma geçirmek istedikten sonra sürekli kapanıp açılıyor Vestel yazısı geliyor geri kapanıp açılıyor. İlk fabrikasyon yazılımına döndürmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart veya panel hicbirsey degismedi. Hepsi orjinal haliyle duruyor. Panel değişikliği de yapılmadı. Telefonun modeli 49UD8400, arkadaki etiket resmini de bırakıyorum.

IMG-20231026-WA0009.jpg
full yazılım için indirme yetkisi verdim. Bildirim çanını kontrol edin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
işte bu yüzden yazılımları artık kişiye özel veriyoruz.!

Sorun yazılımda değil sizde, televizyonunuza uygun olmayan yazılımları yüklemeye çalışıyorsunuz.

Bu bağlamda kaynaklar sisteminde artık hangi kullanıcının hangi yazılımı ne zaman kaç defa indirdiğini görebiliyoruz.
H husohuso kullanıcısının geçmiş mesajlarını kontrol ettim. Özellikle "MB100 için olan yazılımların alayını indirdim." ifadesi zaten durumu özetliyor. Yazılımların alayı aynı cihaz için uyumlu değil. Ayrıca yazılım modifikasyonu, smart yazılımlarının web service üzerinden çalışması ve sertifika problemlerinin çoğunlukla sunucu kaynaklı oluşuyla ilgili araştırmadan, forumda farklı konulara, üye mesajlarına bakmadan doğrudan yaftalamak alışkanlık oldu.

Forumda bulunan tüm yazılımlar orijinaldir ve cihaza özel, uyumlu yazılım paylaşılmaktadır. Bu beyandan sonra halen problem yaşadığını düşünen kullanıcılarımız kesinlikle cihazın yetkili servisinden yardım almalı, gerçekten yardıma ihtiyacı olan diğer üyelerimizin ve yönetim ekibinin vaktinden çalmamalıdır.

D Çevrimdışı

dehasedat

Yeni Üye
14 Mar 2023
4
34
Vestel smart 55fb7300 led tv
17mb110 ana bord
Bord orjinal
ekran orjinal
arıza olarak stb led'i sürekli yanıp sönüyor, ekran açmıyor.
Varsa kurtarma yazılımı, yoksa full yazılım, en kötü flash dump dosyası bulma şansımız var ise denemek isterim. Şimdiden teşekkürler.

arka-kapak-resim.jpg
arka-kapak-seri.jpg
panel-etiket-resim.jpg

H Çevrimdışı

husohuso

Aktif Üye
16 Ocak 2018
93
Aslında televisyonuma ilk aldığımda çalıştığı gibi ilk yazılımı istiyorum
çünkü bu siteden indirip yüklediğim tüm yazılımların hepsinin bir yerinde hata var mesela birinde 3d hatası diğerinde 4k diğerinde güvenlik diğerinde başka şey vss vss bir sürü yazabilirim

H husohuso kullanıcısının geçmiş mesajlarını kontrol ettim. Özellikle "MB100 için olan yazılımların alayını indirdim." ifadesi zaten durumu özetliyor. Yazılımların alayı aynı cihaz için uyumlu değil. Ayrıca yazılım modifikasyonu, smart yazılımlarının web service üzerinden çalışması ve sertifika problemlerinin çoğunlukla sunucu kaynaklı oluşuyla ilgili araştırmadan, forumda farklı konulara, üye mesajlarına bakmadan doğrudan yaftalamak alışkanlık oldu.

Forumda bulunan tüm yazılımlar orijinaldir ve cihaza özel, uyumlu yazılım paylaşılmaktadır. Bu beyandan sonra halen problem yaşadığını düşünen kullanıcılarımız kesinlikle cihazın yetkili servisinden yardım almalı, gerçekten yardıma ihtiyacı olan diğer üyelerimizin ve yönetim ekibinin vaktinden çalmamalıdır.
Çok teşekür ederim ilginiz ve uyarınız için peki benim televizyon uyumlu yazılım verebilirmisiniz

IMG_20231017_213833_Na705e409fb0e4af3.jpg

Çok teşekür ederim ilginiz ve uyarınız için peki benim televizyon uyumlu yazılım verebilirmisiniz

Mümkünse en güncelini

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Vestel smart 55fb7300 led tv
17mb110 ana bord
Bord orjinal
ekran orjinal
arıza olarak stb led'i sürekli yanıp sönüyor, ekran açmıyor.
Varsa kurtarma yazılımı, yoksa full yazılım, en kötü flash dump dosyası bulma şansımız var ise denemek isterim. Şimdiden teşekkürler.

arka-kapak-resim.jpg
arka-kapak-seri.jpg
panel-etiket-resim.jpg
Maalesef :bilmiyom

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Mümkünse en güncelini
Tv neredeyse 8 Yaşında ve eski bir ana karta sahip bu tvden sonra üretilenlerin bile yazılım desteği kesildi. Tv üzerinde olan yazılımın daha günceli arşivimizde olabilir kontrol için aşağıdaki işlemleri yapınız.

YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

Geri
Üst Alt