By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Slm elimde seg 32 var bunun arka kapaginda etiketi yok led yanip sonuyor surekli panel ve full yazilim lazim yardimci olursaniz sevinirim panel ve kartin numarasini attim

IMG20231024104426c38478c512b8c83d.jpg
IMG2023102410442072034bc184d9a8bc.jpg

Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin panel yazılımını da kapsar.

S Çevrimdışı

Salim deveci 

Yeni Üye
19 Tem 2021
23
49
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin panel yazılımını da kapsar.
Bildirime bakiyorum herhangi bir yazilim gozukmuyor anlamadim gitti

Sizin yazdiginiz bildirim isigi yaniyor yazilim yok

Buraya atabiliyormusunuz yazilimi ugrastiriyorum sizi kusura bakmayin

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Buraya atabiliyormusunuz yazilimi ugrastiriyorum sizi kusura bakmayin
Linki inceleyin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_20231025_223740.jpg

Yükleyebilir miyim. v4 yada v5 Tv jvc lt-49VU73T
MB130 V3 Yazılıma V4 ya da V5 Yazılım yüklenmez. Ayrıca yazılım güncelleme ana konusu aşağıdaki bağlantıdadır;

V Çevrimdışı

Vivaro_bad

Yeni Üye
14 Kas 2019
4
34
MB130 V3 Yazılıma V4 ya da V5 Yazılım yüklenmez. Ayrıca yazılım güncelleme ana konusu aşağıdaki bağlantıdadır;

Ekran-goruntusu-2023-10-25-233525.png

burada ayn tv için yüklenebileceği söylenmiş aslında. eğer sorun netflix ise zaten kullanmıyorum,problem olursa da eskiyi yükleyebilirim. üzerinden çok zaman geçmiş, geri dönüşü olmayan sorunlara yol açıyorsa tabikide yükleme yapmam.
bu soruyu burada sormamın sebebine gelirsek,
"
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Full yazılım konusu TIKLA
  • Çekirdek-Güncelleme yazılım konusu TIKLA olarak uyarı aldığım için burada paylaştım hata ettiysem bağışlayın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ekran-goruntusu-2023-10-25-233525.png

burada ayn tv için yüklenebileceği söylenmiş aslında. eğer sorun netflix ise zaten kullanmıyorum,problem olursa da eskiyi yükleyebilirim. üzerinden çok zaman geçmiş, geri dönüşü olmayan sorunlara yol açıyorsa tabikide yükleme yapmam.
bu soruyu burada sormamın sebebine gelirsek,
"
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Full yazılım konusu TIKLA
  • Çekirdek-Güncelleme yazılım konusu TIKLA olarak uyarı aldığım için burada paylaştım hata ettiysem bağışlayın.
Alıntıladığınız mesajda ikinci satırda;

Çekirdek-Güncelleme yazılım konusu TIKLA

Bilgisini de görmüşsünüzdür. Yani söz konusu konu başlığı güncelleme yazılımları isteği içindir.

MB130 anakartlarda v3-4-5 ibareleri yalnızca yazılım versiyon serilerini değil donanımsal olarak ta farklılıkları ifade eder. O yüzden herhangi bir şekilde geçiş yapacak olursanız ve sıkıntı yaşanırsa sizi çok daha sıkıntılı bir süreç bekler. Söz konusu mesaj 2018 yılında yazılımlar ve yeni donanım versiyonları yeni çıktığında yazılmış bir mesajdır. ;)

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Thank you sir! I tried to insert the software but it didn't work. The situation is the same. I borrowed another board from a friend with which the TV ages and it stays on the Vestel logo. Can I adapt it to this TV? Thanks!

nal.jpg

20231023_213633.jpg
I think you know the installation procedure. Try with another stick of smaller capacity (max. 16Gb). If you have a programmer, I have SPI software for flash memory.

N Çevrimdışı

Naki40

Yeni Üye
1 Ağu 2021
2
34
Menü/ Ayarlar/ Daha fazla/ Hbb Tv/ Kapalı
Maalesef dediğiniz yerde Hbb Tv bulunmuyor, ilk satır "Menu oto. kapanma" sonraki satırda "yazılım yükseltme" var. . Televizyon orijinal hiçbir tamir, değişim vs. işlem olmadı. En kısa sürede etiket kısmının da fotoğrafını çeker eklerim.

bir süre bekleyin sorun vestel kaynaklı.
Teşekkürler hocam bekleyelim. Arada yapıyordu ama "back to safety" butonuna tıklayınca geçerdi. Şimdi direk uyarı veriyor, 3 gündür böyle.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt