tv arkasındaki etiket bilgisi lazım foto çekip buraya atın
hocam televizyonun arkasında ki etiketin resmini eklemelisin daha iyi olurMerhaba 48UD 8400 VESTEL TV FULL YAZILIM ALABILIR MIYIM TV VESTEL YAZISINDA TAKILIP GERI KAPANIYOR.
Merhaba 48UD 8400 VESTEL TV FULL YAZILIM ALABILIR MIYIM TV VESTEL YAZISINDA TAKILIP GERI KAPANIYOR.
Vestel yazisinda kaliyo sonra kapaniyor full yazilim gonderir misiniz eski linkler calismiyor.Cok tesekkur ederim simdiden
cihazdan ses gelirken ekrana telefonun flaşh lediyle kontrol edermisin görüntü var mı.?ses var görüntü yok yazılım rica ediyorum saygılar resimler ekteZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yok hocamcihazdan ses gelirken ekrana telefonun flaşh lediyle kontrol edermisin görüntü var mı.?
verdiğim yazılımı deneyip bilgi verin.
Vestel yazisinda kaliyo sonra kapaniyor full yazilim gonderir misiniz eski linkler calismiyor.Cok tesekkur ederim simdiden
verdiğim yazılımı bir deneyin.ses var görüntü yok yazılım rica ediyorum saygılar resimler ekteZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
size kurtarma yazılımı verdim yükleyip geri dönüş yapın.Üstadlar Vestel 40FA5050 tv açılmıyor. Vestel yazısında kalıyor sonra kapanıyor tekrar yazıda kalıyor. Sanırım yazılımı çöktü. Versiyonu bilmiyorum.Yazılım konusunda yardımcı olabilir misin? Teşekkürler.
hocam yazılımın yüklenmesini google engelliyor tehlikeli dosya diyor ne yapmam lazımverdiğim yazılımı bir deneyin.
hocam yazılımı indirdim kurulmadı yani televizyon açılmadı neden olabilir? başka bir yazılım mı deneyelim?hocam yazılımın yüklenmesini google engelliyor tehlikeli dosya diyor ne yapmam lazım