M
Mevlutinci42
Yeni Üye
- 22 Eki 2023
- 2
- 23
İlerlemiyor dün başka flashla denedim bugün başka flashla denedim ne yapmam gerekir? (mb211)
Usta yazılımı yükledim tv açıldı fakat uydu kanallarını yükledikten sonra yine gitti..Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın
Sorun vestel yazısı geliyor başka bir ekran gelmiyor kapanıyor başka şekilde sorunu çözdüm yetkili servisim ben fakat bu modelin değil bizim arkadaşın ürünüydü hallettik.tv sorun nedir.?
elinize sağlıkSorun vestel yazısı geliyor başka bir ekran gelmiyor kapanıyor başka şekilde sorunu çözdüm yetkili servisim ben fakat bu modelin değil bizim arkadaşın ürünüydü hallettik.
Cihazdaki sorun nedir.Merhaba televizyonumun yazılımını forumunuzda buldum indirebilmek için talep ediyorum. Toshiba 58UL3A63DT - MB130T. Teşekürler.
Tv modlama konusuna göz atın.Abı yazılım için teşekkür ederim. Bir sorunum daha var Netflix desteklermi bu cihaz desteklerse hangi sürümü atmam gerekiyor.
Merhaba tv deki smartone ip tv player ve app store kendiliğinden silindi. Onları tekrar getirmek istiyorum.Cihazdaki sorun nedir.
tv arkasındaki etiket bilgisi lazım foto çekip buraya atınÜstadlar Vestel 40FA5050 tv açılmıyor. Vestel yazısında kalıyor sonra kapanıyor tekrar yazıda kalıyor. Sanırım yazılımı çöktü. Versiyonu bilmiyorum.Yazılım konusunda yardımcı olabilir misin? Teşekkürler.
arkadaşındaki etiketi yüklermisinelimde vestel marka modelini bilmediğim bir televizyon var.televizyonda ses var ama görüntü vestel yazısı görünüp kayboluyor arkasında PNL:23274525 VPAZ:20270240 SN:76674256 yazıyor yazılım ne atmalıyım düzelir mi yazlımla saygılar.
tv menü 4725 yapın çıkan ekranı fotosunumerhaba iyi akşamlar. meraktan soruyorum. biraz araştırdım ama bulamadım. yoda(v.3.62.50.0) ... (mb130)(1.5GB) servis numaralı tv'm var. yüklü olan benim anakart ve modelim için son sürüm müdür?