By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederim.Vermiş olduğunuz program sorunumu çözdü. Teşekkür ederim.
Rica ederim.Vermiş olduğunuz program sorunumu çözdü. Teşekkür ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Sorun çözülen bir önceki mb140 32 ich içindi bu konu vestel 17mb82S 24 ich için çözülmedi
1808. Sayfa
By_Trol
Do you know what the panel code is (VES650xxxxxxxx) ??.
Panel number also for pictures.Do you know what the panel code is (VES650xxxxxxxx) ??.
I have this in the archive: 17MB130 panel VES650QNTS-2D-U11F. Tell me if you want to try. At your own risk.
Panel number also for pictures.
thanks
Panel : VES650QNTS-2D-U11
MainBord : 17MP130P
TV : D65U400N4CW
Thank you very much. The risk is mine, I accept.I have this in the archive: 17MB130 panel VES650QNTS-2D-U11F. Tell me if you want to try. At your own risk.
Full softwareThank you very much. The risk is mine, I accept.
cihazda panel yada kart değişimi yapıldı mı.?Lütfen bana yardımci olunuz model no.24SE5100 24 inç uydu alıcıli LED TV cihaz 17MB82S TERS EKRAN ACİLİP KAPANIYOR ne yapmalıyım
Hocam merhaba tekrar,İyi de neden talimatlar dahil herşeyi eksik okuyoruz. Özellikle yazmadım mı yükleme talimatı indirme sayfasındadır diye. Full yazılımı neden güncelleme yükleme yöntemiyle yüklemeye çalışıyorsunuz. TV' yi tamamen çalışmaz hale getireceksiniz.
Bu talimatın neresinde Menu 1505 ya da yazılım yüklensin mi ya da klasörle kopyalayın gibi bir ibare görüyorsunuz?
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
hayır degişim yapılmadı tersekran olayını cözdüm ama simdide seg yazısı gelip gidiyor acılmıyor yardımcı olursanız sevinirimcihazda panel yada kart değişimi yapıldı mı.?
cihazın arkasındaki etiketi görselini buraya ekleyin.hayır degişim yapılmadı tersekran olayını cözdüm ama simdide seg yazısı gelip gidiyor acılmıyor yardımcı olursanız sevinirim