App store de sorun var tv ile uğraşmayın App store sorunu çözdüğünde eskisi gibi kullanacaksınız.Merhaba, Regal 50R7560UA MB130 anakart TV birgün önce gece kapattım ve bugün App Store açmak istediğimde 'üzgünüz, app store şuanda cihazınızda kullanılamıyor!' görüntüsü ile karşılaştım.
MB130S REGAL-TECHWOOD APV Qui PicassoV.5.35.8.3
yazılımını sorunu çözer mi? Yazılımı indirip yüklemek istiyorum ve öneriniz nedir.
Ben Vestel'in bunu servise yönlendirmek amacı ile yaptığını düşünüyorum. Ne dersiniz. İyi günler dilerim.
Yazılımı indirebilirmiyimApp store de sorun var tv ile uğraşmayın App store sorunu çözdüğünde eskisi gibi kullanacaksınız.
Yazılım ile alakası yok servise de müracaat etseniz aynı cevabı size iletecekler sorunu App store' nin kendisi düzeltecekYazılımı indirebilirmiyim
Main is 17MB82S. Cod panel (VESxxxxxxxxxx)????.Televizyondaki sorun negatif ekran. 17MB140 ve 23264591 acil size zahmet....
Evet hocam. 140 değil onu da yanlış yazmışım. 17MB82S yazılar ters durumda şu an. Yazılım rica edebilir miyim?
Main is 17MB90 ???. Cod panel (VESXXXXXXXXX)???.Ustalarım selamlar, iyi akşamlar. Televizyonda görüntü ters dönmüş. Yazılım desteği verebilir misiniz?
![]()
Hello, thank you, I`ve flashed this firmware, but image was broken, seems like wrong config for panel (first photo). I`ve found firmware for FINLUX 43 FFA 5520 and it works fine (first photo) except remote control as you said. Do you need this firmware? I`ll try to patch firmware to fix the remote control later.Full software for main 17MB110 and panel VES430UNDL-2D-N12. It is possible that the remote control no longer works. You can use a programmable one. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.Arkadaşlar televizyonu bugün açmaya çalıştıklarında açılmamış. Açma tuşuna basınca logo geliyor standby ışığı yanıp sönüyor bi kaç saniye sonra tekrar Vestel yazısı gelip kapanıyor. Sorun sanırım yazılım gibi geliyor. Yardımcı olur musunuz ?
![]()
Vermiş olduğunuz program sorunumu çözdü. Teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Rica ederim.Vermiş olduğunuz program sorunumu çözdü. Teşekkür ederim.