Ustam televizyonun arka kapağındaki etiket sökülmüş, okunaklı olmadığından bunu atmak durumunda kaldım.

Ustam televizyonun arka kapağındaki etiket sökülmüş, okunaklı olmadığından bunu atmak durumunda kaldım.
Kurtarma yazılımı için indirme yetkisi verdim. Talimata uygun şekilde yükleyip son durum hakkında bilgi verin.
selamlar, cevap alabilir miyimtekrar denedim 2 farklı usb ile fakat fişi takar takmaz kırmızı ışık hızlı hızlı yanmaya başlıyor kumandadan ok tuşunu bırakıyorum ve hiç bir şekilde siyah ekran değişmiyor. son durum böyle
ustam tekrardan merhaba.anakart aldım.JVC olarak açılıyor.Çökmüş anakartta ekranda mavilik yoktu.Bunun içinde tekrardan yazılım yüklemem gerekiyor mu? teşekkürler.Rica ederim.
Merhabalar verdiğiniz kurtarma yazılımını yükledim tv kendine geldiVerdiğim kurtarma yazılımını talimata uygun şekilde yükleyip sonucunu bildir.
Yeni kartın serisi numarası lazım.ustam tekrardan merhaba.anakart aldım.JVC olarak açılıyor.Çökmüş anakartta ekranda mavilik yoktu.Bunun içinde tekrardan yazılım yüklemem gerekiyor mu? teşekkürler.
![]()
![]()
Etiket numarası yok usta(beyaz etiketi diyorsanız)Yeni kartın serisi numarası lazım.
Arşivimde mb82 İçin var uymaz.merhaba 17MB96 bord için 23157878 panel yazılımı rica edebilirmiyim lütfen.
Tv çalışıyorken arka kapak havalandırma peteklerinden içeri bakın bazı bölümlerde noktasal olarak panel aydınlatmasının ışıklarını göreceksiniz ışık mavi ise ledler arızalıdır.ustam tekrardan merhaba.anakart aldım.JVC olarak açılıyor.Çökmüş anakartta ekranda mavilik yoktu.Bunun içinde tekrardan yazılım yüklemem gerekiyor mu? teşekkürler.
![]()
![]()
Panel etiket resmini buraya ekleyinTelevizyondaki sorun negatif ekran. 17MB140 ve 23264591 acil size zahmet....
Evet hocam. 140 değil onu da yanlış yazmışım. 17MB82S yazılar ters durumda şu an. Yazılım rica edebilir miyim?