Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,958
Full yazılım verildi. Bildim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu bize bildirin.
Full yazılım verildi. Bildim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu bize bildirin.
However, the problem was the matrix, I isolated 1 pin between the t-con and the matrix and it started.I have nothing in the archive that would be helpful.
panel yazılımı da verdim son olarak onu da kurun.Yardımlarınız için teşekkür ederim yükledim sorun devam ediyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Şu tv için güncelleme dosyası var mıdır?
![]()
Şu tv için güncelleme dosyası var mıdır?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.![]()
Bu cihaz için yardıma ihtiyacım var. Netflix yazılımı atarken yanlış yazılım atmış olabilirim Vestel yazısı 1 sn gözüküp gidiyor. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın![]()
merhabalar kırmızı ışık yanıp sönüyor öyle kalıyor yazılım varmıdır acaba bir iki yazılım buldum fakat linkler ölü..
şimdiden teşekkürler
Yazılım güncelMerhabalar, Mb211 anakartlı vestel smart televizyonum için carbon yazılım oluyor mu acaba? sürümüm V3.3.17.6 . Yazılım değiştirmek istiyorum çünkü Iptv için sadece Ssıp uygulaması kaldı cihazımda. O da canlı yayında ses goruntu vermiyor, yazılım ile cozebilir miyim?
![]()
Abı yazılım için teşekkür ederim. Bir sorunum daha var Netflix desteklermi bu cihaz desteklerse hangi sürümü atmam gerekiyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.