Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,471
hocam yazılımın yüklenmesini google engelliyor tehlikeli dosya diyor ne yapmam lazım

hocam yazılımı indirdim kurulmadı yani televizyon açılmadı neden olabilir? başka bir yazılım mı deneyelim?
yeni bir yazılım verdim bunu deneyin
gogole uyarısını gormezden gelin dosyalar temiz.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Philips 39PFL3008H/12(MB95S-1). Good evening! My tv just turns on the led light and I can turn it off remotely. Can you help me with the full software?

Philips-39PFL3008H-12MB95S.jpg
I have the software below in the archive. Try at your own risk.

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

Naki40

Yeni Üye
1 Ağu 2021
2
34
Merhaba, MB120 Anakarta sahip Vestel Televizyonumda vewd store açmaya çalışınca güvenlik hatası alıyorum ve açılmıyor. Bazı videolarda HBBTV kapatınca düzeldiği söyleniyor ama kullandığım tv ayarlar bölümünde bu yok. Menü+4725/Options3 altında var ve ENABLED yazıyor değiştirilmiyor.
Versiyon 2.45.35 Yeni yazılımı var mı? Ya da eski bir yazılıma dönsem çözülür mü?

Vestel2bb055b9c1ce7ddf.jpg

Y Çevrimdışı

yeerken

Yeni Üye
13 May 2018
39
55
yeni bir yazılım verdim bunu deneyin
gogole uyarısını gormezden gelin dosyalar temiz.
olmadı hoca malesef gene logo çıkıp kayboluyor başka bir sorun var herhalde yazılım değil yardımınız için teşekkür ederim.dosyayı açıyorum içinden klasör çıkıyor o klasörü mü usb ye atacağım yoksa klasörün içindeki dosyayı mı atacagım saygılar.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,471
olmadı hoca malesef gene logo çıkıp kayboluyor başka bir sorun var herhalde yazılım değil yardımınız için teşekkür ederim.dosyayı açıyorum içinden klasör çıkıyor o klasörü mü usb ye atacağım yoksa klasörün içindeki dosyayı mı atacagım saygılar.
klasörsüz şekilde atın.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,471
Merhaba, MB120 Anakarta sahip Vestel Televizyonumda vewd store açmaya çalışınca güvenlik hatası alıyorum ve açılmıyor. Bazı videolarda HBBTV kapatınca düzeldiği söyleniyor ama kullandığım tv ayarlar bölümünde bu yok. Menü+4725/Options3 altında var ve ENABLED yazıyor değiştirilmiyor.
Versiyon 2.45.35 Yeni yazılımı var mı? Ya da eski bir yazılıma dönsem çözülür mü?

bir süre bekleyin sorun vestel kaynaklı.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Menü/ Ayarlar/ Daha fazla/ Hbb Tv/ Kapalı

Geri
Üst Alt