Nerden görebilirim yazilimi hocam
verdiğim yazılımı deneyip bilgi verin.
verdiğim yazılımı deneyip bilgi verin.
verdiğim yazılımı deneyip bilgi verin.
verdiğim yazılımı deneyip bilgi verin.
I have the software below in the archive. Try at your own risk.Philips 39PFL3008H/12(MB95S-1). Good evening! My tv just turns on the led light and I can turn it off remotely. Can you help me with the full software?
![]()
Nerden görebilirim yazilimi hocam
daha önce indirdiğiniz şekilde bildirim çanını kontrol edin.Nerden görebilirim yazilimi hocam
Slm elimde seg 32 var bunun arka kapaginda etiketi yok led yanip sonuyor surekli panel ve full yazilim lazim yardimci olursaniz sevinirim panel ve kartin numarasini attimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın
olmadı hoca malesef gene logo çıkıp kayboluyor başka bir sorun var herhalde yazılım değil yardımınız için teşekkür ederim.dosyayı açıyorum içinden klasör çıkıyor o klasörü mü usb ye atacağım yoksa klasörün içindeki dosyayı mı atacagım saygılar.yeni bir yazılım verdim bunu deneyin
gogole uyarısını gormezden gelin dosyalar temiz.
klasörsüz şekilde atın.olmadı hoca malesef gene logo çıkıp kayboluyor başka bir sorun var herhalde yazılım değil yardımınız için teşekkür ederim.dosyayı açıyorum içinden klasör çıkıyor o klasörü mü usb ye atacağım yoksa klasörün içindeki dosyayı mı atacagım saygılar.
bir süre bekleyin sorun vestel kaynaklı.Merhaba, MB120 Anakarta sahip Vestel Televizyonumda vewd store açmaya çalışınca güvenlik hatası alıyorum ve açılmıyor. Bazı videolarda HBBTV kapatınca düzeldiği söyleniyor ama kullandığım tv ayarlar bölümünde bu yok. Menü+4725/Options3 altında var ve ENABLED yazıyor değiştirilmiyor.
Versiyon 2.45.35 Yeni yazılımı var mı? Ya da eski bir yazılıma dönsem çözülür mü?
![]()
Thank you sir! I tried to insert the software but it didn't work. The situation is the same. I borrowed another board from a friend with which the TV ages and it stays on the Vestel logo. Can I adapt it to this TV? Thanks!I have the software below in the archive. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
size kurtarma yazılımı verdim yükleyip geri dönüş yapın
Menü/ Ayarlar/ Daha fazla/ Hbb Tv/ KapalıMerhaba, MB120 Anakarta sahip Vestel Televizyonumda vewd store açmaya çalışınca güvenlik hatası alıyorum ve açılmıyor. Bazı videolarda HBBTV kapatınca düzeldiği söyleniyor ama kullandığım tv ayarlar bölümünde bu yok. Menü+4725/Options3 altında var ve ENABLED yazıyor değiştirilmiyor.
Versiyon 2.45.35 Yeni yazılımı var mı? Ya da eski bir yazılıma dönsem çözülür mü?
![]()
Donanım orijinal mi?Slm elimde seg 32 var bunun arka kapaginda etiketi yok led yanip sonuyor surekli panel ve full yazilim lazim yardimci olursaniz sevinirim panel ve kartin numarasini attim
![]()
![]()
EvetDonanım orijinal mi?
Slm elimde seg 32 var bunun arka kapaginda etiketi yok led yanip sonuyor surekli panel ve full yazilim lazim yardimci olursaniz sevinirim panel ve kartin numarasini attim
![]()
![]()
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin panel yazılımını da kapsar.