K Çevrimdışı

kralosx

Yeni Üye
26 Eki 2023
13
30
Büyük harfle yazdığınız tüm mesajlarınızı düzenledikten sonra yazılım paylaşılacaktır. Yardım etmeye çalışırken bir de bağıra bağıra konuşmayı kusura bakmazsanız kabul edemiyoruz.
Haklısınız şimdi düzelttim

Ben onu bağırmak olarak bilmiyordum caps lock açık kalmıstı sadece ama canınız sağolsun teşekkür ederim yinede ilgilendiğiniz için

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Ben onu bağırmak olarak bilmiyordum caps lock açık kalmıstı sadece ama canınız sağolsun teşekkür ederim yinede ilgilendiğiniz için
Teşekkür ederiz.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

K Çevrimdışı

kralosx

Yeni Üye
26 Eki 2023
13
30
Teşekkür ederiz.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Cihazım açıldı artık kapanmıyor fakat siyah ekranda takılı kaldı 2-3 dk dır aynı durumda

K Çevrimdışı

kralosx

Yeni Üye
26 Eki 2023
13
30
Stand by işiği yanmıyor ama panelde elektrik var ekran hafif kararık beklıyor o sekılde tamam 5 dk fişi cıkarıp bakıyorum tekrardan

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Stand by işiği yanmıyor ama panelde elektrik var ekran hafif kararık beklıyor o sekılde tamam 5 dk fişi cıkarıp bakıyorum tekrardan
Ayrıca arka ızgara deliklerinden led barlar yanıyor mu kontrol edin. Probleminiz Led BAR arızası ya da power card problemi olabilir.

K Çevrimdışı

kralosx

Yeni Üye
26 Eki 2023
13
30
Ayrıca arka ızgara deliklerinden led barlar yanıyor mu kontrol edin. Probleminiz Led BAR arızası ya da power card problemi olabilir.
led barlar yanıyor evet

şuan taktim fişi ve tv acıldı vestel felan yazmadı acılırken cihaz acık ledler yanıyor fakat ekran siyah stand by ışığı cihaz acık oldugundan sanırım yanımıyor durum bu

başka bir yazılım önerir misiniz veya yapacak baska bir sey varmıdır

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kralosx

Yeni Üye
26 Eki 2023
13
30
Buralarda mısınız LED’ler yanıyor tv açık stand by ışığı sönük ama siyah ekran mevcut, daha öncesinde Vestel yazısı geliyordu, yazılımdan sonra oda gelmemeye başladı

image11684a3ffe754f23.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Buralarda mısınız LED’ler yanıyor tv açık stand by ışığı sönük ama siyah ekran mevcut, daha öncesinde Vestel yazısı geliyordu, yazılımdan sonra oda gelmemeye başladı

image11684a3ffe754f23.jpg
Bir kurtarma yazılımı daha veriyorum. Ancak cihazınızın probleminin yukarıda belirttiklerim haricinde bir donanım arızası olması da muhtemel.

Sonucu bildirin.

B Çevrimdışı

belgin1984

Yeni Üye
9 Ocak 2023
11
40
İyi günler herkese. Philips 28PFL2908H/12, 17MB82S full yazılım atabilirmisiniz ustalarım. TV Philips yazısından sonra restar atıyor. Bu sürekli böyle devam ediyor.

20231030_102158.jpg
20231030_102224.jpg
20231030_102241.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt