üstadım bu ürün atmaca grup üretimi.Ustalarım selamlar, iyi akşamlar. Led yanıp sönüyor ama televizyon açılmıyor. Yazılım desteğinde bulunabilir misiniz?
Bilgileri tekrar paylaşarak güncelleyiniz. O zaman yazılım yüklemede problem yaşamıştınız. Tekrar bir kontrol edelim.Merhaba daha öncede mesaj yazdım ama kendi başıma cözememiştim ,bu işlerden anlayan bir yakınım tv yi alıp götürdü sistem tüm çökmüş dedi ..
17 MB82 S
Tv Vestel
Bunun yazılımını rica ediyorum saygılar
Merhaba arkadaşlar Vestel 65ua9630 a andorid TV ye andorid 9 yukelemek istiyorum olur mu olursa yazilim rica ediyorum andorid 11 sıkıntıli televizyon YouTube de bile donuyor bir de andorid 9 da NTFS çalışıyormuş galiba
Merhabalar ben sorunu çıkma anakart alarak çözdüm, 17mb140 olarak aldım, fakat yeni sorunum şudur tv açılırken seg yazıyor Vestel değil bunu düzeltebilir miyim ?
Tv arka kapak etiketi ekler mi diye bekledim eklemedi. Panel önemli HD READY/ FHDBy_Trol ustam, SEG mb140 için Vestel Logosu var mıdır?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.HiLevel model 49hl550
SN:8007850 800141 tv nin stanby ışığı yanıp sönüyor fakat açılmıyor. Kurtarma yazılımı yapacağım Anakart modelini bilmiyorum
HiLevel model 49hl550
SN:8007850 800141 tv nin stanby ışığı yanıp sönüyor fakat açılmıyor. Kurtarma yazılımı yapacağım Anakart modelini bilmiyorum
HiLevel model 49hl550
cihazdaki sorun nedir.Selamlar ustalarım, iyi akşamlar. Yazılım desteği sağlayabilir misiniz?
Led yeşil ve kırmızıya dönüyor, ardından sadece kırmızı güç açılmıyor.cihazdaki sorun nedir.
If the motherboard in the TV is 17MB170, I have nothing in the archive.Selamlar ustalarım, iyi akşamlar. Yazılım desteği sağlayabilir misiniz?