If the motherboard in the TV is 17MB170, I have nothing in the archive.
Evet bu o anakart arkadaşı. arşiv bölümünde bir şeyler var gibi görünüyor ama emin değilim.
If the motherboard in the TV is 17MB170, I have nothing in the archive.
arşivde mb96 anakarta uygun 52 tane yazılım var. nasıl yapalım...Mb96 için talebim var
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi DETAYLI olarak yazın!Mb96 için talebim var
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi DETAYLI olarak yazın!hersey orjinal hiçbirşey değişmedi seg model no: 24seh5520
sn:7938170 700482
pnl:23454629
vpaz:20273499
anakart: 17mb140
tv seg yazısında kalıyor kapanıyor hiç acılmıyor ayrıca foto neden şart anlamadım zaten fotodaki herşeyi detaylıca yazdımKonunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi DETAYLI olarak yazın!
Bir üstteki mesaja cevap olarak yazdım, size de yazıyorum. Lütfen tekrar tekrar sordurmayın.
Var bir bildiğimiz ki her üyeden talep ediyoruz. Tabii ki paylaşmak zorunda değilsiniz. Ama o zaman biz de yardımcı olamıyoruz.tv seg yazısında kalıyor kapanıyor hiç acılmıyor ayrıca foto neden şart anlamadım zaten fotodaki herşeyi detaylıca yazdım
tesekkurler sonucu bildireceğimVar bir bildiğimiz ki her üyeden talep ediyoruz. Tabii ki paylaşmak zorunda değilsiniz. Ama o zaman biz de yardımcı olamıyoruz.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
malesef tv hiç program alma moduna gecmedi usb yokmuş gibi davrandıtesekkurler sonucu bildireceğim
sonucu yazdım gormedınız heraldeVar bir bildiğimiz ki her üyeden talep ediyoruz. Tabii ki paylaşmak zorunda değilsiniz. Ama o zaman biz de yardımcı olamıyoruz.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
USB belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın ve tekrar fat32 formatlayın. Tekrar deneyin. Sonucu bildirin.tesekkurler sonucu bildireceğim
malesef tv hiç program alma moduna gecmedi usb yokmuş gibi davrandı
sonucu yazdım gormedınız heralde
ustam olmadı simdi ne yapacağız
slowfood, ustam ordamısın
Bilgileri Görsel olarak paylaşmanız gerekli.Merhabalar.Asağıda fotosunu eklediğim tv tamamen orjinal . ilkkez açılıyor. logo çıkıp sonra standbyda kalıyor. Yazılıma ihtiyacım var. yardımlarınız için teşekkür ederim.
sanırım foto eklenmedi , bilgiler şu şekilde;
FINLUX 32FX420H
SN:8579466 100646
PNL:23692271