S Çevrimdışı

suferi78

Yeni Üye
11 Şub 2021
8
39
Görüntünün normale gelmesi için panel yazılımı verdim yükleyip bilgi ver.
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yükledim,düzeldi.
Kurtarma yazılımı panel yazılımına etki etmez. Daha önce başka bir kaynaktan yazılım yüklemeyi denemişsiniz.

Sota Sota Başkan' ın paylaştığı yazılımı yükleyin. Sonucu bildirin.
Evet daha önce bir yazılım denemesi yapmıştım. Şuan buradan aldıklarımı yükledim . Hersey normale döndü. Çok saolun.

S Çevrimdışı

suferi78

Yeni Üye
11 Şub 2021
8
39
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yükledim,düzeldi.

Evet daha önce bir yazılım denemesi yapmıştım. Şuan buradan aldıklarımı yükledim . Hersey normale döndü. Çok saolun.
Yanlız şöyle bir durum var bazen hemen açılıyor uzun süre sıkıntısız çalışıyor. bazende açılışta mavi bir ekran gelip tv açılmıyor.sanırım bu donanımsal.Geride görüntü var ışık devreye girmiyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yanlız şöyle bir durum var bazen hemen açılıyor uzun süre sıkıntısız çalışıyor. bazende açılışta mavi bir ekran gelip tv açılmıyor.sanırım bu donanımsal.
Size verilen en son yazılım TV' nin orijinal full yazılımı. O yüzden yazılım ihtimalini tamamen ortadan kaldırmak için Menü>Kurulum>İlk kurulum seçeneğinden İlk kurulum yapın. Halen düzelmiyorsa T-CON ya da anakart donanım arızası olabilir.

E Çevrimdışı

Erenkandemir

Yeni Üye
2 Kas 2023
2
39
TV Arka etiket görselini de paylaşın. Ayrıca dilimizde tüy bitti ama Yazılım neden lazım? TV' deki sorun nedir? 😡

WhatsApp-Image-2023-11-02-at-23.28.41.jpg

Kartı değiştirdim17MB96 görselde mevcut standby ışığı yanıp sönüyor ledleri bir kere yakıyor söndürüyor görüntü yok.Kart değiştiği için yazılım lazım.

S Çevrimdışı

suferi78

Yeni Üye
11 Şub 2021
8
39
Size verilen en son yazılım TV' nin orijinal full yazılımı. O yüzden yazılım ihtimalini tamamen ortadan kaldırmak için Menü>Kurulum>İlk kurulum seçeneğinden İlk kurulum yapın. Halen düzelmiyorsa T-CON ya da anakart donanım arızası olabilir.
hocam açıldığında hiç bir sıkıntı yok. Backlight bazen gelmiyor . ışıkla baktığımda görüntü var. led çıkışlarında 40 volt var.(40 volt ama kırmızı siyah probları doğru bağladığım halde voltaj ters görünüyor.)

samet64 Çevrimdışı

samet64

Yeni Üye
2 Kas 2023
2
43
WhatsApp-Image-2023-11-02-at-21.17.06.jpg

22PF5065 vestel ekranı gelip kapanıyor tekrar acılıyor.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin
tepki vermedi kumanda dan olabilirmi. arkadaki anahtar la yapılır mı ok butonu basma işlemi

S Çevrimdışı

Swrpsfrkn

Yasaklı Üye
2 Kas 2023
3
27
Merhabalar,

2 hafta evvel REGAL 43R654FCR 43" televizyon aldım,Fakat televizyon your device has failed verification / System halted hatası veriyor.
Fişi çekip tekrar taktığımda 10-20 dakika normal yayın izlerken televizyon donuyor,ekran gidiyor ve kendi kendine açıp kapanıyor.Regal yazısı geldikten sonra yine kapanıyor,televizyon kendi kendine 5-10 kez açıp ışık verip kapanıyor.Regal yazısından sonra tekrar açılıyor ama yine kısa bir süre sonra donup kapanıyor.

Televizyonun problemini çözebilmem için yardımcı olur musunuz?
Televizyonun bilgilerini fotoğrafta paylaşıyorum

20231102_035808.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
hocam açıldığında hiç bir sıkıntı yok. Backlight bazen gelmiyor . ışıkla baktığımda görüntü var. led çıkışlarında 40 volt var.(40 volt ama kırmızı siyah probları doğru bağladığım halde voltaj ters görünüyor.)
O zaman led barlarda değişecek. Led Bar arızası oluştuğunda bu tür belirtiler verir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
WhatsApp-Image-2023-11-02-at-23.28.41.jpg

Kartı değiştirdim17MB96 görselde mevcut standby ışığı yanıp sönüyor ledleri bir kere yakıyor söndürüyor görüntü yok.Kart değiştiği için yazılım lazım.
Taktığınız kartta bir problem olmaması halinde yazılım yükleme ihtiyacı olmaz.

Arşivimizde seri no ile eşleşen yazılım bulunmuyor. By_Trol By_Trol ustam bulabilme imkanımız var mıdır?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar,

2 hafta evvel REGAL 43R654FCR 43" televizyon aldım,Fakat televizyon your device has failed verification / System halted hatası veriyor.
Fişi çekip tekrar taktığımda 10-20 dakika normal yayın izlerken televizyon donuyor,ekran gidiyor ve kendi kendine açıp kapanıyor.Regal yazısı geldikten sonra yine kapanıyor,televizyon kendi kendine 5-10 kez açıp ışık verip kapanıyor.Regal yazısından sonra tekrar açılıyor ama yine kısa bir süre sonra donup kapanıyor.

Televizyonun problemini çözebilmem için yardımcı olur musunuz?
Televizyonun bilgilerini fotoğrafta paylaşıyorum

20231102_035808.jpg
TV' niz garanti dahilinde mi?

Geri
Üst Alt