evet yukledım sımdı oldu vestel geldı tesekkur ederimLogoyu yüklediniz mi? Cevap yazmadınız.
evet yukledım sımdı oldu vestel geldı tesekkur ederimLogoyu yüklediniz mi? Cevap yazmadınız.
İnatla ve ısrarla tekrar sormamız ve en az bir tane ekstra mesaj yazmamız gerekiyor.model no satellite 48fd5400 48led 101113261708701121 sn7862904701121 pnl23407779 vpaz20273414 bu tvnin ful yazılımı lazım rica etsem
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Full yazılımı alabilirmiyim ürün arka etiketi sökülmüş barkod vs görünmüyor marka seg tv açılışta logo var sonrası siyah ekran backlight var
yazılım yüklemeye geçmedi normal açılmaya devam ediyor flash bellek fat32 anadizin boş sadece verdiğiniz dosya bulunuyor fakat yüklemeye geçmiyorKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!
Regal 32r4020h televizyon, anakartı mb140, tv açılırken regal yazısında kalıyor. Yazılım paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba,
Tv açılıyor, regal yazısında kalıyor sonra kapanıyor.
Usb belleğin boot sektörünü kontrol edin. Gpt ise mbr yapın. Fat32 formatlayın ve deneyin. Sonucu bildirin. (Farklı usb bellek ile denemeniz de gerekebilir.)yazılım yüklemeye geçmedi normal açılmaya devam ediyor flash bellek fat32 anadizin boş sadece verdiğiniz dosya bulunuyor fakat yüklemeye geçmiyor
denendi usta büyük ihtimal anakartta bi sıkıntı var bakıyorum şuanUsb belleğin boot sektörünü kontrol edin. Gpt ise mbr yapın. Fat32 formatlayın ve deneyin. Sonucu bildirin. (Farklı usb bellek ile denemeniz de gerekebilir.)
Kartı değiştirdim17MB96 görselde mevcut standby ışığı yanıp sönüyor ledleri bir kere yakıyor söndürüyor görüntü yok.Kart değiştiği için yazılım lazım.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.TV' niz garanti dahilinde mi?
led barları sıfır ile değiştirdim. aslında söktüğümde bişey olmadığını gördüm ama . yine aynı hata var. power ışığı dahi yanmıyor. artık. ledlere voltaj düşük geliyor. power sanırım.O zaman led barlarda değişecek. Led Bar arızası oluştuğunda bu tür belirtiler verir.
Son ihtimalde oydu zaten. Çoğunlukla led barlar powercard ile birlikte değiştiriliyor.led barları sıfır ile değiştirdim. aslında söktüğümde bişey olmadığını gördüm ama . yine aynı hata var. power ışığı dahi yanmıyor. artık. ledlere voltaj düşük geliyor. power sanırım.