Konunun ilk mesajını okuyunuz. Bir tane mb140 yazılım yok yüzlerce var yanlışlığı önlemek için bu sisteme geçildi yanlış yazılımda anakartınız tamamen çalışmaz duruma gelebilir. Forumun işleyişi bu şekildedir. Beğenmiyorsanız siz bilirsiniz.Tv seg anakart ustunde 17mb140 yaziyor
Yalniz ne kasmissiniz uye oldum simdi dosyayi indiremiyorum bi anda 3000 kisi uye olsa napicaksiniz su linke nasil ulasabilirim
Bu arada sorumluluk reddi koy indirt tek tek etiket mi bakacaksiniz ?
Bekliyorum
![]()
Hi, I need a new software because my TV doesn't turn off. It will restart first, if I press the power off button again, it will turn off. Thanks in advance
ilk kuruluma nasıl döneceğim bu konuda da yardımcı olursanız sevinirimİlk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın.
Menü>Kurulum>İlk kurulum seçeneğiilk kuruluma nasıl döneceğim bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim
USB belleği değiştirerek deneyin. Belleğin boot sektörünü kontrol edin. Eğer gpt ise mbr' ye dönüştürün. Verdiğim yazılım TV' ye ait orijinal full yazılım. Bu işlemleri yaparak tekrar deneyin.malesef yazılımı almıyor stantby ışığı yazılım alıyormuş gibi hızlı yanıp sönüyor fakat bitmiyor.
Siz hiç kasmayın. Rahat rahat cihazın yetkili servisinden destek alma özgürlüğüne sahipsiniz. Hiç burada bekleyerek vakit kaybetmemenizi de tavsiye ederim. Malum bulunduğunuz ortam Tavsiyeforumu.Tv seg anakart ustunde 17mb140 yaziyor
Yalniz ne kasmissiniz uye oldum simdi dosyayi indiremiyorum bi anda 3000 kisi uye olsa napicaksiniz su linke nasil ulasabilirim
Bu arada sorumluluk reddi koy indirt tek tek etiket mi bakacaksiniz ?
Bekliyorum
YOK. Gerekli araştırmayı yapın, gereken bilgileri verin!merhaba arkadaşlar westel 17mb140 yazılım gereklı