Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.merhaba. Hı-level49HL550 televizyonum açılmıyor. yazılım istiyor sanırım daha önce yapmıştım olmuştu. fakat şimdi full yazılım bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz ??
![]()
Sökülen mb140 Yeni takılan mb 140 Mı?
Programlayıcının resmini buraya ekler misin.Programlayıcı elimde mevcut ana yazılımı da HDMI tazılımını da atabilme imkanım var.
Programlayıcı elimde mevcut ana yazılımı da HDMI tazılımını da atabilme imkanım var.
- Yeni
- Yeri işaretle
- #25,610
Sorunum bu şekildeSelamun aleyküm kolay aşağıdaki resimlerdeki panele ait kart degisimi
![]()
![]()
![]()
Kart internet uzerinden aldım çalısiyor diye ama bir sorun var Takılan seg 24seh5520 ait kart mb140
![]()
Herşey güzel çalışıyor ama menü de kurulum kanal arama falan yok
![]()
Menünün tamamı bu başka bişey yok bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
By_Trol
TEKNOwest
slowfood
Sota
Programlayıcının resmini buraya ekler misin.
Resmini eklemiş olduğunuz arka kapak etiketine göre yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.ustalarım yazılım için çok teşekkürler anca müsait oldum yükledim acılmayan tv acıldı fakat uyduyu gormuyor ve 2 hd den 1 ini görmüyor sanıyorum baska model kart için olan yazılım
ustalarım yazılım için çok teşekkürler anca müsait oldum yükledim acılmayan tv acıldı fakat uyduyu gormuyor ve 2 hd den 1 ini görmüyor sanıyorum baska model kart için olan yazılım
resimdekini yükledim hdmi ın 1 tanesini gormedi uyduyuda gormedi bende içini acıp fotoları ekledimResmini eklemiş olduğunuz arka kapak etiketine göre yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Ch 341 ile yüklenmiyor db46 özel aparat ile yükleniyor resmini yarın buraya eklerim.Ch341 eprom ver seri flash yazici ile direk imaj olarak yükleyebilirim.
Ch 341 ile yüklenmiyor db46 özel aparat ile yükleniyor resmini yarın buraya eklerim.