By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Maalesef başka yazılım yokustam yuklemiştim birdaha yükledim vestel ters cıkıyor ekran gidiyor ledler yanık siyah ekran kalıyor
Maalesef başka yazılım yokustam yuklemiştim birdaha yükledim vestel ters cıkıyor ekran gidiyor ledler yanık siyah ekran kalıyor
ustam cok sagol ilgili alakalı arkadas sın mb82 s kurtarma varmı birde onu denesemMaalesef başka yazılım yok
Sökülen mb140 Yeni takılan mb 140 Mı? Evet ise tv arka kapak resmini ekleyiniz.
Siz de sağ olun kurtarma yazılımına yetki verdim deneyebilirsiniz.ustam cok sagol ilgili alakalı arkadas sın mb82 s kurtarma varmı birde onu denesem
Hayır sökülen mb82Sökülen mb140 Yeni takılan mb 140 Mı? Evet ise tv arka kapak resmini ekleyiniz.
Mb8X mb9X anakart değişimlerinde yazılımı uydurabilmek için uğraşmak gerekiyor çapraz kart değişimleri ile ben pek ilgilenmiyorum diğer arkadaşların cevap yazmasını bekleyiniz. Her ikisi mb82 yada her ikisi mb140 olsaydı. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım.Hayır sökülen mb82
Takılan mb140
By_Trol ilgilendiğiniz için sağolun teşekkür ederimMb8X mb9X anakart değişimlerinde yazılımı uydurabilmek için uğraşmak gerekiyor çapraz kart değişimleri ile ben pek ilgilenmiyorum diğer arkadaşların cevap yazmasını bekleyiniz. Her ikisi mb82 yada her ikisi mb140 olsaydı. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım.
ustam aradım bulamadım nereden indireceğimi nereye yetki verdigini de soylersen sevinirimSiz de sağ olun kurtarma yazılımına yetki verdim deneyebilirsiniz.
Sağ üstte bildirim çanı var oraya tıkladığınızda size verilen yetkiye ait linke gidersiniz buraya ben de ekliyorumustam aradım bulamadım nereden indireceğimi nereye yetki verdigini de soylersen sevinirim
çok şaşırma ustam biz yaşlıyız seninkadar bilgimiz yok ))ustam aradım bulamadım nereden indireceğimi nereye yetki verdigini de soylersen sevinirim
Benim yaşımda size yakın genç değilim.çok şaşırma ustam biz yaşlıyız seninkadar bilgimiz yok ))
kurtarma da olmadı şaştım kaldım nasıl iş anlamadımBenim yaşımda size yakın genç değilim.
cihaz yazılımı almıyor da olabilir.kurtarma da olmadı şaştım kaldım nasıl iş anlamadım