F
froyonnaxmoi
Yeni Üye
- 4 Kas 2023
- 1
- 48
ARKADAŞLAR IŞIK YANIP YANIP SÖNÜYOR LÜTFEN YARDIM FULL YAZILIM VARSA SEVİNİRİM !!!
yazılım alıyor ama hep aynı yazılımı alıyor sanki led yazılım moduna geçiyor flash yapıyor sonra normale dönuyor tv acılmaya calısıyor işte orda eski yazılım çalıştırıyor sanki hep vestel ters mi cıkar başka bir degişiklik olmuyorcihaz yazılımı almıyor da olabilir.
ustad cihaz görüntü versin yönünü dondeririz.yazılım alıyor ama hep aynı yazılımı alıyor sanki led yazılım moduna geçiyor flash yapıyor sonra normale dönuyor tv acılmaya calısıyor işte orda eski yazılım çalıştırıyor sanki hep vestel ters mi cıkar başka bir degişiklik olmuyor
Sota,
Selamun aleyküm kolay aşağıdaki resimlerdeki panele ait kart degisimi
Kart internet uzerinden aldım çalısiyor diye ama bir sorun var Takılan seg 24seh5520 ait kart mb140
Herşey güzel çalışıyor ama menü de kurulum kanal arama falan yok
Menünün tamamı bu başka bişey yok bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
By_Trol TEKNOwest slowfood Sota
Save the profile from the TV and post it here (downloadprofile.mb140).
yok hocam hiç görüntü vermiyor@Sota,ustad cihaz görüntü versin yönünü dondeririz.
sana verdiğimiz yazılımda cihaz anten, hdmi görüntü veriyor mu önemli olan o.
selam sota ustam sonunda belli biraşamaya geldim elimde regal bir yazılım vardı onu attım aldı fakat uydu yok hd nin 1 tanesi yok var olan hd den dısardan uydu bagladım ekran geldi yani kart saglam ama nedense sizlerin söyledigi yazılım uymuyor napacuk şimdilinkteki yazılımı indirip yükleyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ustam sade uydu ilavesi olmazmıselam sota ustam sonunda belli biraşamaya geldim elimde regal bir yazılım vardı onu attım aldı fakat uydu yok hd nin 1 tanesi yok var olan hd den dısardan uydu bagladım ekran geldi yani kart saglam ama nedense sizlerin söyledigi yazılım uymuyor napacuk şimdi
Sota,
sendeki kart oldukça eski fazla yapılacak birşey yok.selam sota ustam sonunda belli biraşamaya geldim elimde regal bir yazılım vardı onu attım aldı fakat uydu yok hd nin 1 tanesi yok var olan hd den dısardan uydu bagladım ekran geldi yani kart saglam ama nedense sizlerin söyledigi yazılım uymuyor napacuk şimdi
Sota,
ustam sade uydu ilavesi olmazmı
cihazın arkasındaki etiket bilgisini paylaşın
slm ustam vestel
smart 50pf7070 tv tazılımını rica edebilirmiyim
kurtarma yazılımı verildi. yükleyip bilgi verin.
seg yazısı gelip gidiyor açılmıyor,yardm lütfen.