F Çevrimdışı

froyonnaxmoi

Yeni Üye
4 Kas 2023
1
48
1699205677535.jpg

ARKADAŞLAR IŞIK YANIP YANIP SÖNÜYOR LÜTFEN YARDIM FULL YAZILIM VARSA SEVİNİRİM !!!

M Çevrimdışı

musakoseoglu

Yeni Üye
30 Kas 2022
26
71
cihaz yazılımı almıyor da olabilir.
yazılım alıyor ama hep aynı yazılımı alıyor sanki led yazılım moduna geçiyor flash yapıyor sonra normale dönuyor tv acılmaya calısıyor işte orda eski yazılım çalıştırıyor sanki hep vestel ters mi cıkar başka bir degişiklik olmuyor

Sota Sota,

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
yazılım alıyor ama hep aynı yazılımı alıyor sanki led yazılım moduna geçiyor flash yapıyor sonra normale dönuyor tv acılmaya calısıyor işte orda eski yazılım çalıştırıyor sanki hep vestel ters mi cıkar başka bir degişiklik olmuyor

Sota Sota,
ustad cihaz görüntü versin yönünü dondeririz.
sana verdiğimiz yazılımda cihaz anten, hdmi görüntü veriyor mu önemli olan o.

O Çevrimdışı

Osman Dik

Yeni Üye
12 Eki 2021
38
37
X Çevrimdışı

xxkral27

Yeni Üye
7 Kas 2023
3
25
Merhaba,

Sentor v.45.23.39 mb97 anakart lı tv var google güncel değil ve youtube giriyor vidolar göstermiyor yardımcı olur musunuz Sota Sota

H Çevrimdışı

hanman190

Yeni Üye
29 Nis 2022
4
33
Merhabalar ekte yer alan techwood marka 32 inç tv nin kurtarma yazılımını rica ediyorum, 17mb140 model vestel üretimi bi anakarta sahip cihazın tepkisi fişe takınca standby ışığı sürekli yanıp sönüyor ve kumanda kontrol etmiyor, aynı karttan eski ekranı kırılan vestel 32 inç tv min duruyordu onu taktığımda ise vestel logosu ekrana geliyor (techwoodun kendi kartında gelmiyor) ve bir süre sonra kayboluyor kumanda işlemiyor takmış olduğum kartın dizgisinden tutun seri numarasına kadar paylaştığım resimle aynı. ilginiz için teşekkürler...

IMG_20231107_122352.jpg
IMG_20231107_122405.jpg
IMG_20231107_122416.jpg

M Çevrimdışı

musakoseoglu

Yeni Üye
30 Kas 2022
26
71
linkteki yazılımı indirip yükleyin.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
selam sota ustam sonunda belli biraşamaya geldim elimde regal bir yazılım vardı onu attım aldı fakat uydu yok hd nin 1 tanesi yok var olan hd den dısardan uydu bagladım ekran geldi yani kart saglam ama nedense sizlerin söyledigi yazılım uymuyor napacuk şimdi

Sota Sota,

selam sota ustam sonunda belli biraşamaya geldim elimde regal bir yazılım vardı onu attım aldı fakat uydu yok hd nin 1 tanesi yok var olan hd den dısardan uydu bagladım ekran geldi yani kart saglam ama nedense sizlerin söyledigi yazılım uymuyor napacuk şimdi

Sota Sota,
ustam sade uydu ilavesi olmazmı

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467

Sota Sota,

ustam sade uydu ilavesi olmazmı
sendeki kart oldukça eski fazla yapılacak birşey yok.
görüntü alıp hdmi çalıştırırsan öp başına koy

Geri
Üst Alt